Pro Bona Coaching & Training Center

fejlesztés, coaching, tréning

IAC

Tagjai vagyunk az International Association of Coaching (IAC) szervezetének.

International Association of Coaching

Coaching Blog

Proaktív Coaching

Tematikus oldalaink


Executive Coach képzés

 

Coachville

MemberCoach képzések arrow Cikkek, érdekességek
Cikkek, érdekességek
Kétféle félelem: út az érzelmi felszabadulás felé

 

A Natural News hasábjain Mike Brundant, húsz éve praktizáló life coach osztotta meg a félelemről, annak elfogadásáról és leküzdéséről szerzett tapasztalatait a világgal. A félelem a hétköznapokban szinte tabutémának számít. Számtalan, kívülről szemlélve önbizalomtól duzzadó, magabiztos ember küzd a sokszor megmagyarázhatatlan érzéssel.

Bővebben...
 
A helyes munkahelyi kultúrára kisebb cégeknél is ügyelni kell

 

Coachként általában egy-egy vezetői pozíciót betöltő személy kihívásaival, problémáival szembesülünk, miközben a legtöbbször világosan kirajzolódnak a környezet, a munkahelyi kultúra torzulásai is. Mindez ismert, de hogyan léphetünk fel a negatív anomáliák ellen? A BusinessWeek kisvállalati coaching blogja kiváló bejegyzést szentelt a témának.

Bővebben...
 
Mire tanít a vakáció?

 

Ne gondoljuk, hogy a nyaralás pusztán menekülés a hétköznapok elől. A szabadságunk alatt sok fontos készséget, jó tulajdonságot fejleszthetünk is – világít rá a Positive Psyhology News cikke. Az írásban Aren Cohen, problémás gyerekekkel foglalkozó oktatási specialista osztja meg személyes tapasztalatait, amelyek nyomán magunk is rögtön másképp tekinthetünk a vakáció napjaira, heteire.

Bővebben...
 
Az elismerés fontosabb, mint a pénz

 

Egy friss kutatás szerint a boldogságérzetünkre nagyobb hatással van, hogy mekkora elismerést kapunk környezetünktől, mint az, mennyi pénzt tartunk bankszámlánkon. A pénz ugyan boldogít, de valószínűleg csak rövidtávon.

Bővebben...
 
A stressz felértékeli az ellenálló vezetőket

 

Az 1990-es évek óta megduplázódott azok száma, akik munkájukkal összefüggésben krónikus stressztől szenvednek. Azon túl, hogy a lassan népbetegségnek számító probléma komoly egészségügyi vonzattal is jár, komolyan rontja a vezetők döntéshozó, munkavégző képességét – ez pedig a coach számára is kihívást jelent.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

Találatok 10 - 18 / 27
 
Joomla Templates by Joomlashack