Pro Bona Coaching & Training Center

fejlesztés, coaching, tréning

IAC

Tagjai vagyunk az International Association of Coaching (IAC) szervezetének.

International Association of Coaching

Coaching Blog

Proaktív Coaching

Tematikus oldalaink


Executive Coach képzés

 

Coachville

MemberRólunk

 

Coach képzés

Pro Bona Coaching & Training Center

A PRO BONA Kft. 1997-ben alakult, a cégben jelenleg 15 coach, tréner, szervezetfejlesztő dolgozik, és mellettük számos szakértő, valamint 20 gyakornok támogatja a cég munkáját. A magyar coach- és/vagy trénerképzésen kívül munkatársaink közül többen szereztek külföldön (az USA-ban, Angliában, Franciaországban, stb.) coach- vagy trénerképesítést. A PRO BONA Kft. munkatársai a magyar nyelven kívül angol, francia és német nyelven tárgyalnak és dolgoznak. Coachaink és trénereink több szakmai testületben képviseltetik magukat és számos hazai és külföldi konferencián adnak elő.

További információk találhatóak társaságunk tevékenységéről valamint munkatársairól a cég honlapján, a www.probona.hu weboldalon.

A PRO BONA Kft. kiterjedt nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezik, így több hasonló tevékenységet végző külföldi társasággal épített ki hosszú távú munkakapcsolatot. A cég ügyfelei között több nemzetközi szervezet megtalálható, de sok magyar társaság illetve állami szervezet, intézmény is ad megbízást a cégnek. A PRO BONA különlegessége a kiemelkedő eredmény- és megoldás centrikussága, valamint a pozitív pszichológia gyakorlati eredményeinek adaptálása.

A cég egyik kiemelt ismertetőjegye az is, hogy kizárólagos magyar partnere az IAC-nek (International Association of Coaching), mely független coachok önkéntes társulása, és melynek több ezer tagja van a világ 31 országában. A cég képzési területének vezetője, Rusznák Péter az International Association of Coaching (IAC Coaching) kincstárnoka (Treasurer) és tagja a nemzetközi IAC Board of Governors (Igazgatótanács) testületének. További információk találhatóak az IAC-ról a www.certifiedcoach.org weboldalon.

A coach hallgatóink jelentős része aktívan praktizál coachként. A végzettek a mindennapokban, a munkában és/vagy a magánéletben is kamatoztatják az emberekkel bánás, a probléma- és feladatmegoldás, a változásokhoz való sikeres alkalmazkodás technikáit, amelyeket a képzés során elsajátítottak. Világszerte érvényes trend, hogy a coaching megközelítéseit, eszközeit egyre több területen alkalmazzák, hatékonyabbá téve HR-szakemberek, cégvezetők munkáját, segítve vállalati ügyfélkapcsolatok erősítését, vagy éppen a párkapcsolati nehézségek megoldását.

A Pro Bona Coaching & Training Center szakmai és szervezetfejlesztési vezetője dr. Rusznák Tamás, volt államtitkár, egyetemi oktató (ELTE Jogi Továbbképző Intézet), szenior business coach, pénzügyi szakjogász, aki azt a tudását biztosítja háttérként, amit számos pénzügyi szervezet volt felsővezetőjeként szerzett meg az elmúlt évtizedek során.

Rusznák Péter a képzési intézmény vezetőjeként az International Association of Coaching (IAC Coaching) központi elnökségi tagja (ExCo), kincstárnoka és az európai portfólió vezetője. Member of the IAC Board of Governors. Az IAC Magyar Tagozatának elnöki tisztségét is ellátja.

 

Kapcsolat, további információ:

Rusznák Péter   |   képzési vezető

0630 442 7575   |   kapcsolat@acoach.hu
http://www.probona.hu | http://coaching.postr.hu


  A Pro Bona Kft. felnőttképzési engedély száma: E-001591/2017


  Képzéseink (felnőttképzési tevékenységek, szolgáltatások):

   1) Proaktív Business Coaching - Üzleti személyes fejlesztő képzés 

  Engedély száma: 001591/2017/D001

  2) Proaktív Life Coaching - Életviteli személyes fejlesztő képzés

  Engedély száma: 001591/2017/D002

  3) Business Exexutive Coaching - Üzleti személyes fejlesztő képzés (PL-5889) 

   Engedély száma: 001591/2017/D003


  4) Távoktatásos Proaktív Business Coach képzés
  5) Távoktatásos Proaktív Life Coach képzés
  6) Távoktatásos Proaktív mediációs képzés
  7) Proactive Coach Training Course (angol nyelvű coach képzés)
  8) Proaktív Art Coach képzés
  9) Orvosi Coach képzés
  10) Előzetes tudásszint felmérés (91)
  11) Egyéb felnőttképzési szolgáltatás (96)

   

  Képzéseinkre jelentkezhet közvetlenül honlapunkon  a "Jelentkezés " menüpont alatt, vagy kérdezhet minket mobilon, e-mail-en.

  Mobil: 06-30/442-7575  (8-18 óra között)
  E-mail: kapcsolat@acoach.hu

   

   
   
  Joomla Templates by Joomlashack