Pro Bona Coaching & Training Center

fejlesztés, coaching, tréning

IAC

Tagjai vagyunk az International Association of Coaching (IAC) szervezetének.

International Association of Coaching

Coaching Blog

Proaktív Coaching

Tematikus oldalaink


Executive Coach képzés

 

Coachville

MemberCoach képzések

Proaktív Business Coaching - Üzleti személyes fejlesztő képzés 


Három hónapos coach képzés részletek itt → klikk Távoktatásos coach képzés részletek itt → klikk Szuperintenzív coach képzés részletek itt → klikk Coach képzés nyílt nap részletek itt → klikk

Life coach képzés részletek itt → klikk


Coaching képzés

Intenzív tréning formájú business coach képzésünket egyetemi oktató vezetésével, gyakorlott coachok tarják. Három hónapos időtartamban, összesen tizenkét szombati napon, minden alkalommal 10.00 órától 18.00 óráig tartjuk meg a tréninget.

A kurzust dr. Rusznák Tamás egyetemi oktató, számos nagybank volt felsővezetője, business coach irányítja.
 
Engedély száma: 001591/2017/D001 
 
 

Mikor indul coach képzés?

 

Három hónapos business coach képzés Coach képzés

A következő három hónapos, 120 órás budapesti business coach képzésünk indulása: 
 
2020. január 18., majd április 18. (szombat)
 
 
A három hetes 120 órás budapesti szuperintenzív képzésünk indulási időpontja:
 
2020. március 9. (hétfő) Részletes információ→
 

Távoktatásos business coach képzés business coach

 

A távoktatásos business coach képzés indulási időpontja:

 
2020. február 15. (szombat) Részletes információ→
 
 
Következő coach képzés nyílt napunk időpontja:
 
2020. január 28. (kedd), 2020. február 12. (szerda) este 18:30 órától 20:00 óráig Részletes információ→
 
 
A következő három hónapos, 120 órás győri business coach képzésünk indulása: 
 
2020. január 18., majd április 18. (szombat)
 
Az elmúlt 10 évben több mint 1100 business és life coachot képeztünk. 
 

Hogyan jelentkezhetek coach képzésre?

 

e-mailen: kapcsolat@acoach.hu

 
mobilon: 06-30-442-7575 (Rusznák Péter)

online jelentkezésJelentkezési oldal 
 

Business Coach Képzés

 

A coaching képzés módszere

Proaktív szemléletű integrális coaching. Bővebben→ 

A proaktív szó eredeti jelentése: előrelátóan cselekvő, felelősségteljes, kezdeményező.

Kinek ajánlott a coach képzés?

A Proaktív Business Coach képzést ajánljuk mindazoknak, akiket érdekel a coaching, és munkájuk során szeretnék alkalmazni a proaktív coaching elveit, szemléletét, módszereit, eszközeit, ehhez pedig el szeretnék sajátítani a business coachinghoz szükséges kompetenciákat.

Különösen ajánljuk: a felső- és középvezetőknek, közgazdászoknak, jogászoknak,  valamint szívesen látjuk más szakmák művelőit is, (pl. orvosokat, pszichológusokat, pedagógusokat, HR-eseket, PR-osokat), továbbá azokat az érdeklődőket, akik el szeretnék sajátítani a business coaching során szükséges készségeket, kompetenciákat.

Hol használható a coach képzés során megszerzett tudás?

A megszerzett elméleti és gyakorlati ismeretek az élet számos területén sikeresen alkalmazhatók a probléma- és konfliktuskezelés, a változás-menedzsment eredményességének növelésére, az önfejlesztés, és az életvezetésbeli változtatások menedzselésének érdemi segítésére.

Mi a coach képzés célja?

Coach képzésA coach tanfolyam célja: a résztvevők felkészítése az üzleti szemléletű coaching eszközeinek használatára, az ehhez szükséges ismeretek átadása és az új készségek elsajátításának biztosítása révén.
A Proaktív Business Coach képzés megismerteti a résztvevőket a business coach feladataival, a coaching technikáival, eszközeivel, elveivel, valamint teljes folyamatával.
Az elmélet megismerése mellett bőséges lehetőséget biztosítunk az újonnan tanult technikák és ismeretek szituációs esetgyakorlatok során történő kipróbálására, elsajátítására is.
 
A képzési intézmény vezetője, Rusznák Péter az International Association of Coaching (IAC) Magyar Tagozatának elnöke, az IAC világszervezet kincstárnoka (Treasurer), tagja az IAC felsővezetésének - Board of Governors - így a nemzetközi coaching vonatkozású információk a képzési résztvevők számára első kézből érkeznek. Intézményünk az IAC magyarországi partnere.
 
A képzésünk gyakorlatorientált, minden képzési napon 3.5 óra jut esetgyakorlatokra, melyet coach végzettségű színész kollégánk bevonásával tartunk, aki megjeleníti az ügyfeleket, így a résztvevőink a coach technikák begyakorlására fordíthatják a figyelmüket.

Mi a coach képzés felépítése?

A Proaktív Business Coach - Üzleti személyes fejlesztő képzés felépítése
A tanfolyam 3 modulból áll, a modulok témakörökre tagolódnak. Részletes tematika ide kattintva tölthető le.(Word dokumentum)

A coach képzés 3 modulból épül fel:

1. A business és az executive coaching alapelvei, célkitűzései, felhasználási területei, a legfontosabb kihívások a szervezetekben. Pszichológiai és szervezetfejlesztési ismeretek, szervezeti kultúra, stratégiai vezetés, üzleti döntések, emberi erőforrás menedzsment, személyközi kommunikáció, társas befolyásolás, gazdaságpszichológia, szociálpszichológia, konfliktuskezelés, problémamegoldás, tudásmenedzsment.
 
2. A business coaching működési elve, a coaching során alkalmazott módszerek, technikák, a coach kulcskompetenciái.  A beszélgetések struktúrája, a haladás mérésének eszközei és visszajelzései a folyamatban, önismeret, emberismeret, személyiség karbantartás: önfejlesztés, relaxáció, feltöltődés, szupervízió, a coach függetlensége, felelőssége, a coach, mint a döntési helyzetek megoldásának segítője, piaci-, jogi ismeretek.

3. Az egyéni-, a team-, a csoport- és projekt coaching, a vezető mint coach. A coaching módszertana, gyakorlati alkalmazási területei, personal-, life-, és team coaching, munka és magánélet konfliktusainak megoldása, a módszerek alkalmazása a vezetésben, mediáció, hatékony kommunikáció.
 

Három hónapos coach képzés


proaktivitásA Proaktív Business Coach képzés kiscsoportos, maximális létszám: 14 fő, jellemző csoportlétszám 8-9 fő.

Az oktatás szombati napokon 10:00-18:00 óra között tart. 

A coach képzés sikeres teljesítői Magyarországon és nemzetközileg is a legmagasabb szinten elismert Business Coach tanúsítványt kapnak. Az elsajátított tudás birtokában cégek belső munkatársaként, valamint külső megbízottjaként is sikeresen vállalhatnak business coaching üléseket.
 
 
A 2020. január 18-ai budapesti három hónapos oktatás napjainak listáját itt töltheti le. 
 
A 2020. január 18-ai győri három hónapos oktatás napjainak listáját itt töltheti le.  
 

Részvételi információk:

A tanfolyam időtartama: 120 óra (1 képzési óra: 45 perc)

A tanfolyam teljes díja: 430.000,- Ft. A tandíj kamatmentes részletekben fizethető. Az első részlet 80.000,- Ft., a fennmaradó részt a képzés végéig kérjük befizetni átutalással, vagy készpénzben a képzés helyszínén.

(A tanfolyam díja bruttó ár, tartalmazza a 24 tananyag elküldését, a tizenkét kiscsoportos képzési napot, a vizsgadíjat és a tanúsítvány magyar és angol nyelvű - kiállítását is.)

Díjmentes pótlás: A képzés során az esetleges hiányzások díjmentesen pótolhatók a szuperintenzív képzés napjain, hétfőtől csütörtökig.

Jelentkezési feltételek: résztvevőink döntő többsége diplomás, ám a szükséges üzleti ismeretek birtokában, előzetes egyeztetést követően középfokú végzettséggel is elvégezhető a képzés.

Kedvezmény: két együtt jelentkező résztvevő számára 10 % kedvezményt biztosítunk személyenként.

A kurzus teljesítése: írásbeli (gyakorlatias kifejtő kérdések), és szóbeli (szituációs gyakorlat) vizsga. A vizsga letételére több választható időpontot is biztosítunk. A képzési díj a vizsgadíjat is tartalmazza. 

A budapesti képzés helyszíne: Budapest I. kerület, Mészáros utca 10. Térkép link

A külön induló győri csoport helyszíne:  Győr, Töltésszer út 3-5. Tékép link

Jelentkezés és érdeklődés: e-mailen:  kapcsolat@acoach.hu

vagy mobilon: 06-30-442-7575 (Rusznák Péter)
 
Online jelentkezésJelentkezési oldal 
 
Tematikus klubnapok, szupervízió: coach képzéseink jelenlegi és végzett résztvevői számára havi rendszerességgel tartunk tematikus, díjmentes klubnapokat és szupervíziót.

Képzéseink egymásra építhetők: Business Coach képzésünk elvégzése után a Life Coach képzés 12 új tananyagot tartalmaz, a második képzés így hat hét alatt elvégezhető, a második tandíjból pedig 50 % kedvezményt biztosítunk.
 

 

Coach képzés nyílt konzultációs alkalom!

Business és life coach képzéseinkhez kapcsolódóan nyílt konzultációs estet tartunk január 28-án (kedden), majd február 12-én (szerdán), este 18:30 órától 20:00 óráig a Budapest I. kerület, Mészáros utca 10. szám alatti képzési helyszínünkön.

Bemutatjuk a helyszínt, az oktatókat, beszámolunk a Proaktív Business Coach képzés menetéről, részleteiről.

A fenti konzultációs időponton kívül egyéni konzultáció is kérhető.


A nyíltnapi részvétel díjmentes, előzetes jelentkezés szükséges!

Jelentkezés: 0630-442-7575, vagy kapcsolat@acoach.hu (Rusznák Péter)coachSzuperintenzív Proaktív Business Coaching - Üzleti személyes fejlesztő képzés 


Három héten át, hetente négy napon, hétfőtől csütörtökig (naponta 10.00 órától 18.00 óráig) tartjuk meg szuperintenzív rendszerű, 120 órás, business coach képzésünket.
 

A márciusi csoport oktatása 2020. március 9-étől március 26-áig tart.

A szuperintenzív képzést extra kiscsoportos (5-7 fős) formában tartjuk, ami kiváló lehetőséget teremt a szituációk és az ismeretátadás személyre szabására.

A képzés tematikája megegyezik a 12 szombati napon megtartásra kerülő kurzus tematikájával.lásd feljebb↑

A tréning helyszíne: Budapest I. kerület, Mészáros utca 10. Térkép link

A tanfolyam teljes díja: 430.000,- Ft. A tandíj kamatmentes részletekben fizethető. Az első részlet 80.000,- Ft., a fennmaradó részt a harmadik hét végéig kérjük befizetni átutalással, vagy készpénzben a képzés helyszínén.

(A tanfolyam díja bruttó ár, tartalmazza a 24 tananyag elküldését (hetente két tananyag), a tizenkét kiscsoportos képzési napot, a vizsgadíjat és a tanúsítvány magyar és angol nyelvű - kiállítását is.)

A coaching képzés szóbeli (coaching szituációs gyakorlat) és írásbeli (coaching eszközökre vonatkozó, gyakorlatias) vizsgával zárul, melynek sikeres teljesítését követően állítjuk ki a Business Coach tanúsítványt. A Magyarországon és nemzetközileg is a legmagasabb szinten elismert végzettség birtokában önállóan folytatható business coaching tevékenység. A vizsgára (melynek díját a képzési díj tartalmazza) több választható időpontot is biztosítunk.

A képzés végét követően havonkénti díjmentes klubnapok és egyedi gyakornoki programunk is segíti a tanultak gyakorlati hasznosítását. 

Jelentkezés és érdeklődés:  e-mailen:  kapcsolat@acoach.hu

vagy mobilon: 06-30-442-7575 (Rusznák Péter)

Online jelentkezésJelentkezési oldal 

 


Távoktatásos Proaktív Business Coach képzés

business coachAz aktuális tréning 2020. február 15-én (szombaton) indul, az első online tananyag ekkor kerül kiküldésre.

A képzés időtartama: három hónap. Minden hónapban indulnak új csoportok. Jelentkezési feltétel: középfokú végzettség.

Havonta egy szombati - személyes jelenlétű - kiscsoportos konzultációval, és szintén havonta egy egy órás telefonos konzultációval. A szombati képzések helyszíne: Budapest I. kerület, Mészáros utca 10. Térkép link

Dr. Viktor Emil Frankl osztrák neurológus és pszichiáter értelmezésében a proaktív ember ahelyett, hogy a környezete megváltozásától várná a problémák megoldását, felelősséget vállal az élete alakításáért, ennek érdekében pedig előre cselekvő, kezdeményező módon lép fel.

A Távoktatásos Proaktív Business Coach képzésünk elméleti részének tematikája megegyezik a személyes tréning tematikájával.(lásd feljebb↑ ) A szimulált coaching gyakorlatokra a havonként egy alkalommal megtartott kiscsoportos konzultációkon kerül sor. A konzultációk 10.00-órától 18.00-óráig tartanak.
A 2020. február 15-ei csoport ajánlott konzultációs napjai: február 15., március 7., április 4. Igény esetén egyénileg rugalmasan más szombati (vagy előzetes egyeztetés esetén hétköznapi) napokra is cserélhetők a konzultációs napok!

Ajánljuk: A Távoktatásos Proaktív Business Coach képzés elvégzését elsősorban felsőfokú végzettséggel rendelkezőknek, illetve felsőbb éves felsőoktatási hallgatóknak ajánljuk.

A tanfolyam célja: A tréning során a résztvevők megismerkednek az integrális (összegező, beépítő) szemléletű Proaktív Coaching technikáival, melyeket a konzultációs napokon személyesen is módjukban áll elsajátítani, begyakorolni. A coaching képzés elvégzését követően maguk is coachokká válnak, önállóan vállalhatnak executive-, business coachingot.

Az oktatás módja: Az elméleti modulok oktatása, a tananyagok átadása e-mailen keresztül történik, ám kérésre – térítésmentesen - nyomtatott formában is eljuttatjuk a megadott postacímre.
A személyes, illetve a telefonos konzultáció lehetőséget biztosít az olvasott ismeretek során felmerült kérdések részletes megválaszolására.
A csoportos konzultációkon bemutatott esetgyakorlatok során az elméleti ismeretek gyakorlatra váltása is megtörténik. 

A coaching képzés szóbeli és írásbeli vizsgával zárul, melynek sikeres teljesítését követően állítjuk ki a Business Coach tanúsítványt. A Magyarországon és nemzetközileg is a legmagasabb szinten elismert végzettség birtokában önállóan folytatható business coaching tevékenység.
 
A tanfolyam teljes díja: 210.000,- Ft. (Tartalmazza a 24 tananyag elküldését (hetente két tananyag), a három kiscsoportos konzultációs napot, az Áfát, a vizsgadíjat és a tanúsítvány - magyar és angol nyelvű - kiállítását is.)
Az első részlet 50.000,- Ft., melyet a képzés indulásáig kérünk szépen befizetni. A fennmaradó rész kamatmentes részletek formájában a képzés megkezdésétől számított harmadik hónap végéig fizetendő. A tandíj befizetése történhet banki átutalással, vagy személyesen a Pro Bona Tréningcentrum címén.
 
Jelentkezés és érdeklődés: a kapcsolat@acoach.hu e-mail címen, vagy a 0630-442-7575-ös számon (Rusznák Péter).
 
Online jelentkezésJelentkezési oldal 

A proaktív viselkedés Alain Paul Martin, a proaktív gondolkodás jeles kutatója alapján az előzetes tudásra (intelligenciára), és a kreativitásra épül. Ezen tulajdonságok lehetővé teszik a különböző élethelyzetekben (még akár egy konfliktusban, vagy válságban is) rejlő pozitív lehetőségek megtalálását. Ezzel a szemlélettel lehetőségük nyílik a keretrendszer, vagy a helyzet egészének kedvező befolyásolására, ahelyett, hogy pusztán reagálnának rá. A cél az, hogy létrehozzunk egy páratlan lehetőséget, egy versenyelőnyt, amelynek révén jobb eredményeket érhetünk el, kevesebb erőforrás ráfordítása mellett. Alain Paul Martin emlékeztet minket, hogy miközben az „aktív” opció az, hogy csakis a nekünk kijelölt területen (játéktéren) játszunk, addig a „proaktív” opció gyakran a játékszabályok megváltoztatását jelenti.


 
 
Joomla Templates by Joomlashack