Pro Bona Coaching & Training Center

fejlesztés, coaching, tréning

IAC

Tagjai vagyunk az International Association of Coaching (IAC) szervezetének.

International Association of Coaching

Coaching Blog

Proaktív Coaching

Tematikus oldalaink


Executive Coach képzés

 

Coachville

MemberCoach képzések arrow Résztvevőink véleményei

 

"A Pro Bona Kft. coach képzését leginkább egy „szakmai és egyben önismereti hajóúthoz” tudnám hasonlítani. A nagy tudású, tapasztalt, tiszteletre méltó kapitány (Tamás) hamar megszerzi az utasok bizalmát, a lelkes navigációs tiszt (Péter) ügyelve rá, hogy minden szabályos legyen, nagyszerűen kormányoz, a kommunikációs tiszt (Eduárd) pedig dinamizmust visz az egész folyamatba egyedi stílusával és rendkívül jó humorával.

A kikötéskor az elégedett utasok csak azt sajnálják, hogy máris vége az útnak…"

Kovács Katalin
 

"A képzésben azt tartottam óriási előnynek, hogy élesben is megmutathattam, hogyan állnám meg a helyemet coachként egy coaching ülésen."
"Az oktatás során mindig pozitív megerősítést kaptam, a kritikát is nagyon finom, elfogadható formában; ami nagyon motivált és inspirált arra, hogy legközelebb még jobban teljesítsek."

Czinke Anita


"Választ kaptam arra, hogyan lehet másképp, rutintól eltérően tekinteni helyzetekre, elakadásokra nagyságrendben növelve ezzel a pozitív elmozdulást a probléma valós gyökerének felszámolásához. A személyes szűrőt megfelelően és építően használva, értve és figyelve elősegíteni a szinergiát. Gyakorlatorientált a képzés profi és legfőképpen nyitott és befogadó szakemberekkel."

Novák József


"A távoktatás előnyei (egyéni tempó és önálló időbeosztás lehetősége) mellett a képzés erőssége volt a havonkénti rendszerességű kiscsoportos tréningek erősen gyakorlat-orientált jellege és magas színvonalú szakmaisága."

Horváth Tímea
 
 
"A képzésben nagyon tetszett, hogy teljesen rugalmas, ha kell "egyénre szabott"-tá tud válni, köszönhetően az oktatók nyitott hozzáállásának. A képzés a coach-csá válás mellett egy új szemléletmódót is tanít, mely által sikeresebb, minőségibb életvitelre tesz képessé."

Benke Hédi


"Semmit sem tudva a coachingról nagy élmény volt megérteni a lényegét, eljutni az első sikerélményig, amikor az ember az gondolja, hogy bár van még mi tanulni, már látom, hogyan működik, és elhiszem, hogy működik!  A rögtönzés művészete olyan sokszínűvé, megismételhetetlenné teszi a coachingot, ami teljesen megkülönbözteti minden mástól, és ezért marad kihívás minden egyes alkalom. Ez egy fantasztikus pozitív stressz élmény számomra, minden egyes alkalommal. A képzés során nagyon tetszett, hogy a folyton változó coaching megoldások ellenére következetesen sikerült bemutatni és átadni az elméleti és gyakorlati alapokat, melyekkel felvértezve magabiztos coach-á válhattam."

Nagy Tamás
 
 
"A nyári intenzív kurzuson vettem részt. Rendkívül jól felkészült oktatókkal, baráti-családias légkörben zajlott a képzés. Sokoldalúan megközelítve és főleg sok szituációs gyakorlattal tanulhattam meg a coachingot, amit azóta is mindennaposan és hatékonyan használok munkám során."

M. L. V.


Megtanultam az értő figyelem és a jól feltett kérdések jelentőségét, fontosságát a beszélgetések során - legyen az magán jellegű vagy a munkával kapcsolatos párbeszéd. (Máris sikerrel alkalmazom mindkét területen:-))

Bezzegné Ádám Gabriella


"Korszerű, hasznos, gyakorlatorientált tudás tapasztalt, gyakorlott, barátságos csapattól. Köszönöm és további sikereket kívánok!"

Vitéz Éva
 
 
Kedves Péter, Julietta, Tamás!

Távoktatásos Proaktív Business Coach képzésben vettem részt és rövid visszajelzésem és köszönetem szeretném megírni.
Az elküldött anyagok és a személyes képzés keretei és koncessziója számomra a legmegfelelőbb volt. Az előadók felkészültsége és a kialakított légkör sokkal inkább segített a coaching tudás elsajátításának feltételeit, mint a hagyományos oktatás körülményei. A gyakorlati képzéseken nem csak a technikákat, módszereket lehetett könnyen elsajátítani a letisztult értelmezhető, beépíthető struktúrába, hanem a pozitív gondolkodás abszolút jelenléte tükröződött.

Egy példával, pár szóban megírom a gyakorlati működésemhez, hogyan segít a coaching:
Vezetőként elkötelezetten igyekeztem fejleszteni a kollegáimat, idősebb és hosszabb szakmai múlttal rendelkező feletteseimet bevonni a szemléletváltásba és a hatékonyság növelésének gazdasági szempontjait implantálni. Szakmailag egy mélyvízbe kerültem, ahol az úszás különböző nemeit finomítottam, és az volt az elvárásom, hogy mindenkire kiszabott tanácsokkal és irányítással, mindenki menjek ki a tengerre és evezzen. Azonban, amit én megtennék és hatékony motiváló eszköz számomra, az nem mindenki másnak felel meg. A rövidebb ideig tartó eredményes változáshoz, számomra hiánypótló tudás volt a coacing technikák, eszközök, módszerek elsajátítása, segített eredményeim eléréséhez.

Szeged, 2012. május 8.

Üdvözlettel:
Trindle Ágnes
 
 

"A szakmai hitelességen túl számomra az elfogadó, baráti légkör volt megnyerő, amelyben a személyiség igazán képes tanulni, fejlődni, szárnyalni."

Misi Ágnes Andrea

 
 
Joomla Templates by Joomlashack