Erős alapok

Szerző:

Erős és korrekt alapok

Olvasási idő: 1,5 perc

A 2009 óta működő képzési központunkban 5 coach, tréner, szervezetfejlesztő dolgozik, és további 11 szakértő, valamint gyakornok is támogatja a munkánkat. Közülük többen szereztek külföldön (az USA-ban, Angliában, Franciaországban, stb.) coach- vagy trénerképesítést.

Munkatársaink angol, francia és német nyelven is tárgyalnak és dolgoznak. Több hazai és nemzetközi szakmai testületben is képviseltetjük magukat, és előadóként vagyunk jelen hazai és külföldi konferenciákon.

A Pro Bona Kft. felnőttképzési engedély száma: E-001591/2017

FIGYELEM! Magyarországon – a hatályos jogszabályok szerint – az a tevékenység, amelyből nincs az iskolarendszerben szakképzés és nem szerezhető a felsőoktatásban alap-és/vagy mesterképzésen sem oklevél, az nem minősül az állam által elfogadott szakmának.

Rengeteg ilyen, a napi gyakorlatban, a „piacon”, az üzleti életben gyakorolt – un. „szabadpiaci” tevékenység van, amelyekre vonatkozóan természetesen képzések is vannak (egyes becslések szerint kb. 15000), de ezek, mint a miénk és az összes hazai coach / coaching képzés is hivatalosan kompetenciákat fejlesztenek, nem szakmát oktatnak.

Ettől és ezzel együtt ezek a kompetenciák természetesen használhatók és a felhasználásukkal kifejtett tevékenység jogszerűen gyakorolható, hiszen semmiféle tiltás és/vagy szabályozás nem vonatkozik rá.

No és természetesen a coaching ismereteket és gyakorlatot (kompetenciákat) elsajátítók – az elmúlt hónapokban lezajlott némi jogalkotási malőr korrigálását követően ismét – jogosan nevezhetik magukat coachoknak.

Ha a részletekre is kíváncsi vagy, nézz körbe a honlapunkon, vagy egyszerűen hívj fel minket mobilon: +35 30 442 7575!