Life coach képzések 120 órában, 2021-ben

Hétköznap és szombaton is

 

Intenzív-, szuperintenzív- ill. távoktatásos formában – élőben, online (Zoomon): szeptemberben, októberben és novemberben is!  

Proaktív life coach képzések

Coach képzések / Life coach képzések

Átfogó változás vár ránk

Az életünk és a munkánk lényeges területei változnak meg. Ezért hatalmas és növekvő az igény arra, hogy meglévő erőforrásainkat, tudásunkat és tapasztalatainkat másként, jobban tudjuk felhasználni. A coaching, a coach ebben segít, rendkívül hatékonyan.

> Life coach képzés – távoktatásos

> Life coach képzés – 3 hónapos

> Life coach képzés – szuperintenzív

> Business coach képzések

> Business coach képzés – távoktatásos

> Business coach képzés – 3 hónapos

> Business coach képzés – szuperintenzív

A Proaktív Life Coaching – Életviteli személyes fejlesztő képzés felnőttképzési engedély száma: 001591/2017/D002

_________________________________________________________________________________________________________________

 

Life Coach képzéseink indulása

A távoktatásos három hónapos – online – life coach képzésünk 2021. szeptember 18-án (szombaton) kezdődik, a következő csoport pedig október 9-én és november 13-án indul.

A legközelebbi három hónapos intenzív képzésünk 2021. szeptember 25-én, majd október 16-án (szombaton) indul, élő, online.

A következő három hetes, online szuperintenzív Life Coach képzések 2021. szeptember 6-án, október 11-én és november 8-án (hétfőn) indulnak.

A további képzések indulásának időpontjairól ide kattintva tud tájékozódni: Képzési Naptár!

Személyesen – Online (a Zoom-on)

A járvány miatti, meglévő korlátozásokra és aggályokra tekintettel, a Résztvevők számára könnyen elérhető, interaktív, online oktatótermi rendszerben folytatjuk a képzéseket, személyre szabott, valós idejű szituációs gyakorlatokkal.

A képzés vezetői

A tréninget dr. Rusznák Tamás egyetemi oktató, life és business coach irányítja, aki az ELTE kutatása szerint egyike a legismertebb magyarországi life coachoknak.

A képzési intézmény vezetője, Rusznák Péter az International Association of Coaching (IAC) Magyar Tagozatának elnöke, az IAC világszervezet kincstárnoka (Treasurer), tagja az IAC felsővezetésének  Board of Governors – így a nemzetközi coaching vonatkozású információk a képzési résztvevők számára első kézből érkeznek. Intézményünk az IAC magyarországi partnere.

_________________________________________________________________________________________________________________

A life coach képzés célja

A képzés célja: a szükséges ismeretek átadása, és a coach készségek (szemlélet, módszerek, elvek) elsajátításának biztosítása révén a résztvevők felkészítése a life coaching eszközeinek magabiztos használatára.

A Proaktív Life Coach képzés során megismertetjük a résztvevőket a coaching elméleti alapjaival, technikáival, eszközeivel, elveivel, valamint teljes folyamatával. A tanult módszerek elsajátítása és begyakorlása szituációs gyakorlatok során történik.

Minden képzési napon 3.5 óra jut esetgyakorlatokra, melyet coach végzettségű színművész kollégánk bevonásával tartunk, aki megjeleníti az ügyfeleket, így a résztvevőink a coach technikák begyakorlására fordíthatják a figyelmüket.

A coaching képzés módszere: proaktív szemléletű coaching. Bővebben→

A képzés mindazok számára hasznos elméleti ismereteket és gyakorlati tudást ad, akik a coaching hatékony eszközeit szeretnék alkalmazni segítő, fejlesztő tevékenységük, munkájuk során, illetve a magánéletükben.

A résztvevők a képzés során elsajátított ismeretekre alapozott szimulációs life coaching esetgyakorlatokkal fejleszthetik új készségeiket.

A megszerzett készségek, kompetenciák együttese az élet számos területén hatékonyan felhasználható, úgy a konfliktus- és stressz kezelésre, illetve életvezetésbeli (személyes, párkapcsolati, családi) változtatások megvalósítására, mint az önfejlesztésre, az önreflexió erősítésére.

_________________________________________________________________________________________________________________


Az intenzív Proaktív Life Coach képzés felépítése

A tanfolyam 3 modulból áll, a modulokat témakörök alkotják. Részletes képzési tematika ide kattintva érhető el. (Pdf dokumentum)

A 3 modul

1. A life coaching alapelvei, célkitűzései, felhasználási területei, folyamata: A life coaching alapelvei, alkalmazási területei; A life coaching folyamata; Az egyéni és a társas öröm fokozása; Kreativitás és coaching; Átkeretezés; Erőszakmentes kommunikáció, asszertivitás.

2. A life coaching működési elvei, alkalmazott módszerek, technikák, eszközök, szükséges kulcskompetenciák: Pszichológiai alapismeretek; Célkitűzés, célkövetés; Mediációs technikák; Akcióorientált coaching; Önismeret, önfejlesztés; Konfrontatív coaching; Értő figyelem, kérdezéstechnika; Érzelmi és szociális intelligencia; Motiváció; Konfliktuskezelési ismeretek; Stresszkezelési ismeretek; A coaching értékesítése (etika, feladatkitűzés, szerződéskötés).

3. Személyes-, párkapcsolati-, családi-, és szülő-kamasz coaching: Személyes coaching; Párkapcsolati coaching; Családi coaching; Szülő – kamasz coaching; Proaktív coaching; Helyes táplálkozás és mozgás.

A life coach képzés főbb jellemzői

Az intenzív (és a szuperintenzív) Proaktív Life Coaching képzés kiscsoportos, maximális létszám: 14 fő, jellemző csoportlétszám: 8-10 fő.

A három hónapos intenzív, 12 alkalmas képzés oktatási napjai szombatok.

A szeptemberi intenzív csoport képzése 25-én kezdődik.

Az egyes napokon a képzés 10:00 órától 18:00 óráig tart.

A tanfolyam elvégzői – a sikeres elméleti (coaching eszközökre vonatkozó, gyakorlatias) és gyakorlati (coaching szituációs gyakorlat) vizsgát követően – Magyarországon és nemzetközileg is a legmagasabb szinten elismert Life Coach tanúsítványt kapnak.

A megszerzett tudás és elsajátított gyakorlati ismeretek birtokában felkészülten vállalhatnak life coachingot.

Vizsga

A vizsgára (melynek díját a képzési díj tartalmazza) több választható időpontot is biztosítunk.

A coaching képzés szóbeli (coaching szituációs gyakorlat) és írásbeli (coaching eszközökre vonatkozó, gyakorlati) vizsgával zárul, melynek sikeres teljesítését követően állítjuk ki a Life Coach tanúsítványt.

A képzés végét követően havonkénti díjmentes klubnapok és egyedi gyakornoki programunk is segíti a tanultak gyakorlati hasznosítását.

A képzés díja

A képzés teljes díja: 290.000,- Ft. (bruttó ár) A képzési díjra kamatmentes részletfizetés vehető igénybe. (Az első részlet 80.000,- Ft, a fennmaradó részleteket a tanfolyam végéig kérjük megfizetni.)

A képzés díja tartalmazza a 24 tananyag elküldését, a tizenkét kiscsoportos képzési napot, a vizsgadíjat és a tanúsítvány (magyar és angol nyelvű) kiállítását is.

Díjmentes pótlás: A képzés során az esetleges hiányzások díjmentesen pótolhatók a szuperintenzív képzés napjain, hétfőtől csütörtökig.

Kedvezmény: két együtt jelentkező résztvevő számára személyenként 10 % kedvezményt biztosítunk.

Képzéseink egymásra építhetők: Life Coach képzésünk elvégzése után a Business Coach képzés 12 új tananyagot tartalmaz, a második képzés így hat hét alatt elvégezhető, a második tandíjból pedig 50 % kedvezményt biztosítunk.

Helyszín – (de most egyelőre teljesen online folyik a képzés)

A budapesti oktatás eredeti helyszíne: Budapest I. kerület, Mészáros utca 10. Térkép link

Jelenleg interaktív online csoport, 12 képzési napon.

Jelentkezés

Jelentkezés és további részletek: e-mailen: kapcsolat@acoach.hu

Telefonon: 0630-442-7575 (Rusznák Péter)

Online jelentkezésJelentkezési oldal 

_________________________________________________________________________________________________________________


Szuperintenzív Proaktív Life Coach – Életviteli személyes fejlesztő képzés

6Három hetes szuperintenzív Life Coach képzésünk hetente négy napon, hétfőtől csütörtökig – oktatási naponként 10:00-18:00 óra között – tartjuk extra kiscsoportos (5-7 fős) formában, ami kiváló lehetőséget teremt a szituációk és az ismeretátadás személyre szabására.

A szeptemberi csoport képzése 9-án indul.

A járvány alatt a Résztvevők számára elérhető élő, interaktív, online oktatótermi rendszerben folytatjuk a képzéseket, valós idejű szituációs gyakorlatokkal.

Az oktatás tematikájára, jellemzőire, díjára, kedvezményeire, helyszínére  és a vizsgára vonatkozó feltételek megegyeznek a 12 szombati napon megtartásra kerülő intenzív life coach képzés feltételeivel.  Lásd feljebb↑

További információ és jelentkezés: e-mailen:  kapcsolat@acoach.hu vagy mobilon: 0630-442-7575 (Rusznák Péter)

Online jelentkezésJelentkezési oldal

_________________________________________________________________________________________________________________

Távoktatásos Proaktív Life Coach képzés

A következő csoportok 2021. szeptember 18-án, október 9-én és november 13-án, (szombati napokon) indulnak.

A képzés 3 hónapos, ezalatt minden hónapban egy nap kiscsoportos, elméletet és gyakorlatot magában foglaló online személyes konzultációt 10-18 óra között (fél napok is választhatók), illetve egy óra telefonos konzultációt tartalmaz.

Ajánlott konzultációs napok az augusztusi csoportnak: 2021. szeptember 18, október 9 és november 6. 

Igény esetén egyénileg rugalmasan más szombati (vagy külön egyeztetés esetén a szuperintenzív képzések alatt hétköznapi) napokra is cserélhetők az időpontok!

A kiscsoportos konzultációk 10.00-órától 18.00-óráig tartanak.

A képzés tematikája megegyezik a hagyományos tanrendű képzés tematikájával. Lásd itt >

A Távoktatásos Proaktív Life Coach képzés résztvevői megismerkednek a life coaching módszereivel, technikáival, amiket a kiscsoportos és személyes gyakorlatok során el is tudnak sajátítani.

A tanfolyam elvégzése felruházza a hallgatókat azokkal az ismeretekkel, készségekkel, amelyekkel sikeresen vállalhatnak önállóan is life coaching üléseket.

A life coach képzés tananyagát ebben az oktatási formában heti rendszerességgel, e-mailen keresztül juttatjuk el hallgatóinknak.

A tanultak ellenőrzése a képzést lezáró vizsgán, szóban (gyakorlat) és írásban (teszt) történik. (A vizsgadíjat a képzési díj tartalmazza.)

A vizsgát sikeresen teljesítők Life Coach tanúsítványt kapnak, mely az önálló life coaching tevékenység folytatására jogosítja fel a végzetteket.

A képzés teljes díja: 210.000,– Ft. Az első részlet (50.000,- Ft.) a tanfolyam megkezdéséig fizetendő, a fennmaradó részre a tanfolyam befejezéséig kamatmentes részletfizetés vehető igénybe. (Tartalmazza a 24 tananyag elküldését (hetente két tananyag), a három kiscsoportos konzultációs napot, az Áfát, a vizsgadíjat és a tanúsítvány (magyar és angol nyelvű) kiállítását is.)

Jelentkezés: kapcsolat@acoach.hu

Telefon: 06-30-442-7575 (Rusznák Péter)

Online jelentkezés:  itt a lenti gombra kattintva.   ↓

Hogyan jelentkezhetek coach képzésre?

e-mailen: kapcsolat@acoach.hu

mobilon: 06-30-442-7575 (Rusznák Péter)

online jelentkezés: Jelentkezési oldalunkon,

itt a gombra kattintva!   ↓

Ingyenes – online – konzultáció!

Ha még részletesen / személyesen kíván tájékozódni, most 30 perces – online konzultációt biztosítunk erre.

A járványra tekintettel – átmeneti időre – ezzel pótoljuk a korábbi évek gyakorlatában bevált nyílt esteket.