Team coaching

Önnek, önért

 

Egyre többen veszik igénybe a coachingot a teljesítmény és siker növelése érdekében

Team coaching

coaching / team coaching

A team coachingról

 

A csapat-coaching lehetővé teszi a csapatok számára, hogy egy hónapon át tartó coaching-program keretében azonosítsák és megválaszolják kihívásaikat – mély tanulást és fenntartható változást eredményezve. Ez magában foglalja a csapat közös edzését, valamint az egyének egyéni edzését, valamint a csapattalálkozók és események megfigyelését és támogatását.

A csapat-coaching segítségével a csapat együtt fejleszthet, tisztázhatja céljait, céljait és munkamódszereit, visszatérhet kapcsolatba az érdekelt felekkel és jobban megértheti igényeiket, és új, hatékony módszereket azonosíthat a szervezet sikeréhez.

Ez is értékes szervezeti fejlesztési eszköz, és fontos szerepet játszhat a kultúraváltási programokban.

A csapat-edzés növekedését részben azok a szervezetek mozgatják, amelyek új módszereket keresnek arra, hogy csapataik fejlődjenek az egyre növekvő bizonyítékok között, hogy a vezetői fejlesztési programok nem adnak hosszú távú eredményeket. A vezetői képzésen részt vevő emberek gyakran küzdenek annak érdekében, hogy a megtanultakat gyakorlatba helyezzék a csapatukkal. Eközben a csapatnapos és a csapatépítő események általában túl felületesek és ritkán vezetnek tartós változáshoz.

A csapatvezetés nem csak az igazgatósági szintű csapatok számára előnyös, hanem minden irányító vagy vezetői csapatnak, újonnan alakult vagy egyesített csapatoknak, vagy azoknak, akiknek javítaniuk kell teljesítményüket.

Új team indulásánál, üzleti, stratégiai cél kijelölésekor hasznos ez a forma.

Ez a csoportos és egyéni üléseket is tartalmazó coaching a team létszámának megfelelően, esetenként 2-3 óra időtartamban megtartott vezetői csapatmunkát jelent. Első alkalommal a team gyorsan és hatékonyan megállapodik a közös célokban, kidolgozza a szükséges cselekvési programját. A következő alkalmak során nyomon követjük a feladat végrehajtását, és az elért eredményeket alapul véve oldjuk meg a fennálló problémákat.

.

Kérdezzen

10 + 11 =