Executive coach képzések

Az élet változás

 

Segít a változásban? Tegye professzionálisan!

Executive coach képzések

Coach képzések / Executive coach képzések

Business Executive Coaching – Üzleti személyes fejlesztő képzés

 

Az intenzív, üzleti tréning formájú felsővezetői coach képzésünk a 2013. évi felnőttképzési törvény szerint engedélyezett képzés. Enegedély száma: 001591/2017/D003

A PRO BONA Kft., mint felnőttképzési intézmény felnőttképzési engedély száma: E-001591/2017

 

Az executive – felsővezetői – coaching a cégek magas beosztású vezetői számára nyújt eredményes támogatást munkájuk során. Célunk a személyes ügyfél és cége igényei mentén a jót még jobbá tenni. A közös munka biztosítja a keretet a meglévő és elérhető lehetőségek és eszközök eredményes használatához. A személyre szabott egyéni fejlesztő folyamat üléseinek alkalmával az executive coach az ügyfele pozitív tulajdonságaira építve, jó „edzőként” segít a vezetőnek a következő kiemelt területeken:

 • erősségei megtalálásában, alkalmazásában,
 • nehéz döntései meghozatalában,
 • a konfliktusok és a stressz kezelésében,
 • a személyes – karrier – célok elérésében,
 • a csoport támogatásában, motiválásában,
 • az asszertív kommunikáció erősítésében,
 • a vezetői hatékonyság növelésében.

   A következő négyhónapos, 160 órás képzés 2023. szeptember 23-án (szombaton) indul.

    

   A képzés (az ünnepnapok kivételével) folyamatosan, szombati napokon, délelőtt 10.00-től este 18.00-ig tart. Az esetleges hiányzások díjmentesen pótolhatók a felvételek alapján vagy a szuperintenzív (hétköznapi) képzésen.

    

   Az ingyenes konzultációra ide kattintva tud időpontot foglalni.

   A coach képzés vezetője dr. Rusznák Tamás egyetemi oktató, az Állami Bankfelügyelet volt elnöke, aki számos pénzügyi szervezet irányításában vett részt az elmúlt évtizedek során. A trénerek maguk is gyakorlott coachok.

   A képzési intézmény vezetője, Rusznák Péter az International Association of Coaching (IAC) Magyar Tagozatának elnöke, egyben az IAC világszintű kincstárnokaként (Treasurer) tagja volt a nemzetközi szervezet felsővezetésének – IAC Board of Governors – is, így a nemzetközi szintű, a coaching szakmát érintő információk első kézből érkeznek a résztvevők számára.

   Módszerünk az eredményes coaching technikákat egységbe foglaló, pozitív visszacsatolásokra építő, az egyes feladatokat előretekintően megoldó proaktív szemlélet alkalmazása. Erről bővebben ide kattintva olvashat.

   A tréning célja, hogy a résztvevők elsajátítsák az üzleti coaching során nélkülözhetetlen megközelítéseket és eszközöket. Elmélet és gyakorlat szerves egységet alkot. A nagyszámú esetgyakorlat felkészíti a résztvevőket a tanult módszerek magabiztos alkalmazására, saját célú felhasználására.

   Ajánljuk mindazoknak a közép- és felsővezetőknek, akik munkájuk (magánéletük) során szeretnék felhasználni a coaching eszközeit, a jót még jobbá akarják tenni.

   Ugyanígy ajánljuk a coach szakmát megtanulni és gyakorolni kívánó közgazdászoknak, jogászoknak, HR-eseknek, PR-osaknak, pszichológusoknak, orvosoknak, pedagógusoknak, tanácsadóknak és minden olyan szakma képviselőjének, akik el kívánják sajátítani a felsővezetői coaching technikáit és maguk is executive coach-ként szeretnének dolgozni.

   A Business Executive Coach képzés négy modulból és összesen 32 témakörből áll. A részletes tematikát a kapcsolat@acoach e-mail címen tudja elkérni tőlünk.

   Az oktatás kiscsoportos, a maximális létszám 10 fő.

   A képzést sikeresen teljesítők Business Executive Coach tanúsítványt kapnak. A megszerzett tudás felhasználható a vezetői munkában, illetve önálló – cégek külső, vagy belső megbízottjaként végzett – vezetői coaching is vállalható a birtokában.

   Részvételi információk:

   A kurzus teljesítése: írásbeli (teszt), és szóbeli (gyakorlat) vizsga.

   Helyszín: online (Zoom.us)

   Teljes részvételi díj: 659.000,-Ft. (A részvételi díj bruttó ár és a vizsgadíjat is tartalmazza.)

   Kamatmentes részletfizetés vehető igénybe. Az első részlet 200.000,- Ft., a további részleteket a képzés végéig kérjük megfizetni.

   Jelentkezés:

   E-mailen: kapcsolat@acoach.hu

   Mobilon: +36 30 442 7575

   Online: Jelentkezési lap  ↓

   Hogyan jelentkezhetek executive coach képzésre?

   e-mailen: kapcsolat@acoach.hu

   mobilon: 06-30-442-7575 (Rusznák Péter)

   online jelentkezés: jelentkezési oldalunkon.  itt a gombra kattintva.   ↓

   Kérjen ingyenes – online – konzultációt a lenti gombra kattintva!

   A részletes tájékozódáshoz és a kérdései közvetlen megbeszélésére 30 perces, ingyenes  – online – konzultációt biztosítunk Önnek.

   A járványra tekintettel, átmeneti időre ezzel pótoljuk a sok éve megszokott nyílt estéinket. ↓