A következő csoport indul:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

INTERAKTÍV, ONLINE JELENLÉTŰ LIFE COACH KÉPZÉS, 5 SZABADON VÁLASZTHATÓ KEZDÉSI IDŐPONTBÓL

Gyakorlatorientált, rugalmas és megfizethető life coaching képzések, távoktatásos (3 online napos) és intenzív (12 szombati online napos) vagy szuperintenzív (12 hétköznapi online alkalmas) formában, kedvezményes részletfizetéssel.

Tervezze meg a képzését személyes, ingyenes konzultáción, és foglaljon rá időpontot online!

Intézményünk az IAC kizárólagos magyarországi partnere. További információk az IAC-ról a www.certifiedcoach.org weboldalon.

 

Itt is találkozhatott velünk:

Mi a life coach képzés célja?

A legtöbben önmaguk jobb megismerése és fejlesztése céljából érkeznek a képzésre. Gazdag tárházát biztosítjuk az önismereti eszközöknek, melyek mások segítése során is hasznosak lesznek.

Aki life coach akar lenni, sokat és interaktívan tud nálunk tanulni, gyakorolni, és személyes segítséget is kap ahhoz, hogy mielőbb elkezdjen coachként működni. Utána pedig jöhet szupervízióra és a továbbképzésre is.

Mit, mikor, mennyiért?

Novemberben decemberben és januárban összesen 5 – online jelenlétű – life coach képzést indítunk, max. 14 fős csoportokkal:

Távoktatásos képzés (3 hónapon keresztül, hetenként küldött képzési anyagokkal és havi egy (a képzés során összesen 3) online (Zoom) képzési nappal, + egyéni telefonos konzultációkkal) –  december 9-én (szombaton), majd január 13-án (szombaton) indul új csoportunk. Bruttó díj: 259.000,- Ft, részletfizetési lehetőséggel. December 5-éig 50.000,- Ft kedvezményt biztosítunk, mellyel 209.000,- Ft-ra csökkenthető a teljes díj.

Intenzív képzés, mely a távoktatásos képzéstől az online jelenlétű napok számában tér el  (3 hónap alatt 12 online (Zoom) képzési nap mindig szombatonként, 120 óra) – kezdés: december 9-én, majd január 20-án (szombaton) indul új csoportunk.  Bruttó díj: 349.000,- Ft, részletfizetési lehetőséggel. December 5-éig 50.000,- Ft. kedvezményt biztosítunk, mellyel 299.000,- Ft-ra csökkenthető a teljes díj. Az esetleges hiányzások felvételről pótolhatók a képzés során.

Szuperintenzív képzés (2 hét alatt 8 online (Zoom) képzési nap hetente hétfőtől csütörtökig, 120 óra) – kezdés: december 4-én (hétfőn), majd január 8-án (hétfőn). Bruttó díj: 349.000,- Ft. December 2-áig 50.000,- Ft kedvezményt biztosítunk, mellyel 299.000,- Ft-ra csökkenthető a teljes díj. Részletfizetési lehetőséggel és az esetleges hiányzások felvételről történő pótlási lehetőségével.

A bruttó díjak a képzés minden költségét és a vizsga díját, valamint a magyar illetve angol nyelvű tanúsítvány kiállítását tartalmazzák.

A további képzési időpontokat ide kattintva találja: Képzési Naptár!

Mi várja, ha továbbgörget

Szeretnénk a lehető legjobban megkönnyíteni a döntését.

Ezért részletesen tájékoztatjuk a life coach képzéseinkről – olvasási idő 15 perc.

Jól áttekinthető téma címeket lát, és ezekre kattintva éri el az azokhoz tartozó részletes információkat.

Ha mindezt szeretné személyessé és még hatékonyabbá tenni, ajánlunk egy ingyenes, 30 perces, online konzultációs lehetőséget is. Vegye igénybe!

TÁVOKTATÁSOS, INTENZÍV ÉS SZUPERINTENZÍV LIFE COACH KÉPZÉSEINK

DECEMBER 4-én és 9-én, majd JANUÁR 8-án, 13-án és 20-án

INDULNAK

DECEMBERI és JANUÁRI- ÉLŐ KÖZVETÍTÉSŰ, online – life coach képzéseink + 2 bónusz

Az Önt érdeklő részletes információkat az egyes címekre kattintva tudja elolvasni

Távoktatásos life coach képzés - 2023. december 9., 2024. január 13.

Távoktatásos csoportok 2023. december 9-én, majd 2024. január 13-án indulnak.

A képzés havi egy, a három hónap során összesen 3 ONLINE jelenlétű képzési nappal és személyre szabott telefonos konzultációkkal. A további csoportindulásokat ide kattintva találja: képzési naptár

A képzés

– 3 hónapos (12 hét),

– hetenként egy levélben 2 tananyagot küldünk,

– minden hónapban egy nap kiscsoportos, elméletet és gyakorlatot magában foglaló –  online jelenlétű (Zoom) konzultációra kerül sor, 10-18 óra között, (fél napok is választhatók), és

– havonta egy óra személyre szabott telefonos / online konzultációt is tartalmaz.

A képzés tematikája

azonos minden life coach képzésünk, tehát úgy a távoktatásos, mint az intenzív (hagyományos tanrendű) képzések esetében. A tematikát ide kattintva találja!

Tananyagok

A tananyagokat heti rendszerességgel, e-mailen keresztül küldjük meg résztvevőinknek.

Konzultáció napok

Ajánlott konzultációs alkalmak a decemberi csoportnak: december 9., január 13., február 10. Az ajánlott napoktól eltérő szombati (vagy a szuperintenzív képzések ideje alatt hétfőtől csütörtökig hétköznapi) időpontok is választhatók.

A kiscsoportos konzultációk 10.00-órától 18.00-óráig tartanak, online (Zoom-on).

Az összesen 3 online alkalmon felül plusz napok vehetők bruttó 15.000,- Ft-os kedvezményes alkalmankénti díjon.

Vizsga

A tanultak ellenőrzése a képzést lezáró vizsgán, szóban (online szituációs gyakorlat) és írásban (online teszt) történik.

A vizsgát sikeresen teljesítők a life coach képzés elvégzéséről tanúsítványt kapnak.

Képzési díj

A képzés teljes díja: 259.000,- Ft.

(Tartalmazza a 24 tananyag elküldését (hetente két tananyag), a három kiscsoportos konzultációs napot, az Áfát, a vizsgadíjat és a tanúsítvány (magyar és angol nyelvű) kiállítását is.)

Részletfizetés

Lehetőség van részletfizetésre is.  Az első részlet (50.000,- Ft.) a tanfolyam megkezdéséig fizetendő, a fennmaradó részre a tanfolyam befejezéséig kamatmentes részletfizetés vehető igénybe.

December 5-éig 50.000,- Ft. kedvezményt biztosítunk, mellyel 209.000,- Ft-ra csökkenthető a teljes díj.

Jelentkezés

E-mail: kapcsolat@acoach.hu

Telefonon: 0630-442-7575 (Rusznák Péter)

Online: itt a lenti gombra kattintva. ↓

Intenzív (12 szombati) life coach képzés - 2023. december 9-én, majd 2024. január 20-án

A képzés indulása

Az online jelenlétű (Zoom), 120 órás, három hónapos, 12 szombati napon 10:00-től 18:00-ig tartó, intenzív life coaching képzésünk 2023. január 9-én, majd 2024. január 20-án (szombaton) indul.

Az intenzív Proaktív Life Coach képzés felépítése

A képzés 3 modulból áll, a modulok 24 témakört tartalmaznak.

A 3 modul

1. A life coaching alapelvei, célkitűzései, felhasználási területei, folyamata: A life coaching alapelvei, alkalmazási területei; A life coaching folyamata; Az egyéni és a társas öröm fokozása; Kreativitás és coaching; Átkeretezés; Erőszakmentes kommunikáció, asszertivitás.

2. A life coaching működési elvei, alkalmazott módszerek, technikák, eszközök, szükséges kulcskompetenciák: Pszichológiai alapismeretek; Célkitűzés, célkövetés; Mediációs technikák; Akcióorientált coaching; Önismeret, önfejlesztés; Konfrontatív coaching; Értő figyelem, kérdezéstechnika; Érzelmi és szociális intelligencia; Motiváció; Konfliktuskezelési ismeretek; Stresszkezelési ismeretek; A coaching értékesítése (etika, feladatkitűzés, szerződéskötés).

3. Személyes-, párkapcsolati-, családi-, és szülő-kamasz coaching: Személyes coaching; Párkapcsolati coaching; Családi coaching; Szülő – kamasz coaching; Proaktív coaching; Helyes táplálkozás és mozgás.

A részletes képzési tematikát ide kattintva találja.

A life coach képzés főbb jellemzői

Az intenzív (és a szuperintenzív) Proaktív Life Coaching képzés kiscsoportos, maximális létszám: 14 fő, jellemző csoportlétszám: 8-10 fő.

A három hónapos intenzív, 12 alkalmas képzés oktatási napjai szombatok.

Az egyes napokon a képzés 10:00 órától 18:00 óráig tart online (Zoom.us).

A tanfolyam elvégzői – a sikeres vizsgát követően vizsgát – Life Coach tanúsítványt kapnak.

A megszerzett tudás és elsajátított gyakorlati ismeretek birtokában felkészülten vállalhatnak life coachingot.

Vizsga

A vizsgára (melynek díját a képzési díj tartalmazza) több választható időpontot is biztosítunk.

A coaching képzés írásbeli (online teszt) és szóbeli (online szituációs gyakorlat) vizsgával zárul.

A képzés végét követően díjmentes klubnapok és egyedi gyakornoki programunk is segíti a tanultak gyakorlati hasznosítását.

A képzés díja

A képzés teljes díja: 349.000,- Ft.

December 5-éig 50.000,- Ft. kedvezményt biztosítunk, mellyel 299.000,- Ft-ra csökkenthető a teljes díj.

A képzés díja tartalmazza a 24 tananyag elküldését, a tizenkét online kiscsoportos képzési napot, a vizsgadíjat és a tanúsítvány (magyar és angol nyelvű) kiállítását is.

Lehetőség van részletfizetésre is! Ebben az esetben az első 80.000,- Ft-os részlet után három kamatmentes részletben kérjük szépen befizetni a fennmaradő díjat.

Díjmentes pótlás: A képzés során az esetleges hiányzások díjmentesen pótolhatók a szuperintenzív képzés napjain, hétfőtől csütörtökig vagy a készülő felvételek elapján.

Kedvezmény: két együtt jelentkező résztvevő számára személyenként 10 % kedvezményt biztosítunk.

Képzéseink egymásra építhetők: Life Coach képzésünk elvégzése után a Business Coach képzés 12 új tananyagot tartalmaz, a második képzés így hat hét alatt elvégezhető, a második tandíjból pedig 50 % kedvezményt biztosítunk.

Helyszín

Teljesen online folyik a képzés.

A budapesti oktatás eredeti helyszíne: Budapest I. kerület, Mészáros utca 10.

Jelentkezés

e-mailen: kapcsolat@acoach.hu

Telefonon: 0630-442-7575 (Rusznák Péter)

Online jelentkezés: Jelentkezési oldal

Szuperintenzív (8 hétköznapi) life coach képzés - 2023. december 4-én, majd 2024. január 8-án

A szuperintenzív online life coach csoport képzése 2023. december 4-én, majd 2024. január 8-án (hétfői napokon) indul.

A képzéseket 2 héten keresztül, hetente négy napon, hétfőtől csütörtökig – oktatási naponként 10:00-18:00 óra közötttartjuk, extra kiscsoportos (5-7 fős) formában, ami kiváló lehetőséget teremt az ismeretátadás és az esetgyakorlatok személyre szabására.

A résztvevők számára egyszerűen és könnyen elérhető élő, interaktív online oktatótermi rendszerben (Zoom-on) folytatjuk a képzéseket, valós idejű szituációs gyakorlatokkal.

A részletes tematikát ide kattintva találja!

A szuperintenzív life coach képzés

– jellemzőire,

– díjára,

– kedvezményeire és

– a vizsgára

vonatkozó feltételek megegyeznek az intenzív life coach képzés feltételeivel. Lásd feljebb↑

Jelentkezés:

e-mailen: kapcsolat@acoach.hu

mobilon: 06-30-442-7575 (Rusznák Péter), vagy

Online jelentkezés: Jelentkezési oldal

2 BÓNUSZ a képzésekhez

Most 2 bónusz is jár a csomaghoz:

1.) A döntés kellő megalapozásához, az interaktív tájékozódáshoz 30 perces ingyenes – online – konzultáción vehet részt, amelyre időpontot foglalhat.

ÉS

2) A képzés megkezdéséig a teljes árat befizető résztvevő – 5% – díjkedvezményt kap a meghirdetett képzéseinkre!

Amit fontosnak tartunk

A leglényegesebb információkat itt megadjuk. Ha kérdezni szeretne, kérjük, hívja oktatási vezetőnket, Rusznák Pétert a +36 30 442 7575 -as mobilszámon (H-Sz: 8:00 – 18:00), vagy foglaljon időpontot az ingyenes online konzultációra!

A tartalmakat (válaszokat) itt is az egyes címekre kattintva tudja elolvasni!

Kiből lesz (a) life coach?

Ha azt nézzük, hogy világszerte leginkább kikből lesz nagy eséllyel life coach, azt találjuk, hogy mindenekelőtt azokból, akik valamilyen segítő / fejlesztő / gyógyító foglalkozást végeznek. Tehát tanárokból, tanácsadókból, lelkészekből, pszichológusokból, pszichoterapeutákból, orvosokból, stb.

De egyebek mellett sok mérnököt, közgazdászt, jogászt, marketingest, menedzsert is is találunk közöttük.  Színes a paletta.

 Hogy mi a közös bennük?

 

 • Érdeklik őket az emberek, és szeretnek velük foglalkozni.
 • Empatikusak, figyelmesek, elfogadók.
 • Az emberek általában „megtalálják” őket, szívesen mondják el nekik a gondjaikat és figyelnek a szavukra.
 • Energikusak, motiváltak és megoldás orientáltak.
 • Szeretnek tanulni, innovatívak és szívesen próbálnak ki új utakat, megoldásokat is.
 • Ismerik önmagukat, helyén kezelik a saját értékeiket.
 • Fontos számukra az eredményesség és a minőség.
Mit csinál egy life coach?

A life coach olyan lelkileg egészséges embereknek segít, akik alapvetően jól és sikeresen szervezik az életüket, ám vannak olyan hirtelen jött vagy éppen hosszú idő óta visszatérő helyzeteik, amelyeket nem tudnak elég jól megoldani.

Ezt a segítséget pedig azzal és úgy nyújtja a coach, hogy nem a tutit akarja megmondani, nem sajnálja le a másikat, és főként nem ad neki tanácsot.

Ehelyett egy kipróbált, világszerte sikeresen alkalmazott professzionális megközelítés- és keretrendszerben dolgozik, amelynek az „elég jó” megoldás van a fókuszában. Mármint az ügyfél (a coachee) számára elég jó megoldás.

A coach jó kérdésekkel segít az ügyfélnek más perspektívákból is megvizsgálnia a konkrét helyzetet, amin változtatni akar,  és tudatosabbá tenni saját viselkedését, viszonyulását, stb.

A konzultáció során ezt követi annak a meghatározása, hogy mit szeretne a coachee, milyen célt (célokat) tűz maga elé.  Ha már tiszta a cél, könnyebb a következő lépést megtenni: a cél eléréséhez szükséges  utakat, lehetőségeket, eszközöket megkeresni.

A következő lépés egy „akcióterv”, a lépések sorrendje, az esetleg hiányzó eszközök, támogatások beszerzése, majd a terv tényleges végrehajtásának elkezdése. Ez a gyakorlatba való átültetés, a megvalósítás és ennek segítése a coaching egyik legnagyobb erőssége.

A „tesztelés” közben pedig lehetőség van az esetleges korrekciókra, sőt akár nagyobb irányváltásra is…

De mégis, kiknek (nem) való?

A life coach képzés annak hasznos, aki pl.

– ismételten abban a helyzetben találja magát, hogy az emberek kiöntik neki a szívüket, beavatják gondjaikba és tanácsot kérnek tőle,

– szívesen segít másoknak, hogy boldogabb, hitelesebb, méltóbb életet élhessenek,

– aki empatikus, elfogadó, és a segítséget nem akarja ráerőltetni másokra.

Valószínűleg nem érdemes a képzést elvégezni annak, aki pl.

– kifejezetten nem szereti az embereket,

– ideges és feszült lesz az emberi gondoktól, problémáktól, kihívásoktól, vagy

– kizárólag a saját problémáit kívánja megoldani egyféle „önszereléssel”.

Miért érdemes éppen ezek közül a képzések közül választni?

Kizárólag tényeket írunk, az értékelést pedig Önre bízzuk.

 • A Pro Bona Coaching & Training Center több mint 10 éve képez life- és business / executive coachokat, ill. több, mint 1100 fő végzett ezeken a képzéseken.
 • Az igazolt tudományos eredményekre épülő, gyakorlatorientált, rendszeresen frissített képzési anyagaink az ICF (Nemzetközi Coach Szövetség) által meghatározott kompetenciák fejlesztését szolgálják.
 • Trénereink mögött, akik gyakorló coachok is, többezer tréning óra áll.
 • Nemcsak a ppt-ket, teszteket, a módszertanokat bocsátjuk a résztvevőink rendelkezésére, hanem az ajánlott irodalom és a módszertani eszközök  jelentős része is kedvezményesen szerezhető be nálunk.
 • Számos olyan kompetenciát fejlesztünk és használunk a képzés során, amely nemcsak a coaching során, de az élet bármely területén növeli a személyes hatékonyságot és az életminőséget.
 • Gyakorlatorientált képzésünkön minden képzési napont biztosítjuk a gyakorlás lehetőségét, de a képzés zárása után sem hagyjuk magukra a nálunk végzetteket.
 • Tematikus, havonkénti klubnapjainkon és a gyakornoki programunk keretében is lehetőséget adunk az új ismeretek szerzésére, valamint a korábbiak elmélyítésére.
 • Képzéseink résztvevői hosszú évek óta nemcsak a klubnapjainkon találkoznak rendszeresen, hanem közös (FB, Messenger stb.) csoportokat hoznak létre, köszönhetően annak a rendkívül elfogadó, érdeklődő, baráti és támogató légkörnek, ami a képzési napokat jellemzi.
 • Ami pedig az árakat illeti, a számok önmagukért beszélnek.
Mi a képzés tematikája?

A tematika mindhárom képzési formánál, tehát a távoktatásnál, az intenzívnél és a szuperintenzívnél is azonos.

A tematika 3 modulból és 24 témakörből áll.

 

A Proaktív Life Coach – Életviteli személyes fejlesztő képzés tematikája

 

Modul

 

Tárgy Óra
 A life coaching alapelvei, célkitűzései, felhasználási területei, folyamata

A life coaching alapelvei, alkalmazási területei

 

4
 

A life coaching folyamata

 

 

6
 

Az egyéni és a társas öröm fokozása

 

 

4

 

 

 

Kreativitás és coaching 6
 

Átkeretezés

 

 

4
 

EMK, asszertivitás

 

 

6
A life coaching működési elvei, alkalmazott módszerek, technikák, eszközök, szükséges kulcskompetenciák Pszichológiai alapismeretek 6
 

Célkitűzés, célkövetés

 

 

4
 

Mediációs technikák

 

 

6
 

Akcióorientált coaching

 

 

4
 

Önismeret, önfejlesztés

 

 

6
 

Konfrontatív coaching

 

 

4
 

Értő figyelem, kérdezéstechnika

 

 

6
 

Érzelmi és szociális intelligencia

 

 

4
 

Motiváció

 

 

4
 

Konfliktuskezelési ismeretek

 

 

6

 

 

 

Stresszkezelési ismeretek

 

6
 

A coaching értékesítése (etika, feladatkitűzés, szerződéskötés)

 

4
Személyes-, párkapcsolati-, családi-, és szülő-kamasz coaching Személyes coaching 6
 

Párkapcsolati coaching

 

 

4

 

 

Családi coaching

 

 

6
 

Szülő – kamasz coaching

 

 

4

 

 

 

Proaktív coaching 4
 

Helyes táplálkozás és mozgás

 

 

6

 

 

 

A life coach képzések részletei?

A life coach képzés főbb jellemzői

Proaktív szemléletű, integrált coaching.

Kiscsoportos képzés

Az intenzív life coach képzés kiscsoportos, a maximális létszám: 14 fő, jellemző csoportlétszám 8-9 fő.

A szuperintenzív life coach képzés extra kiscsoportos (5-7 fős), ami még jobb lehetőséget teremt a szituációk és az ismeretátadás személyre szabására.

Egy online képzési nap

Egy online képzési nap 10 órás, a 120 órás képzések esetében ez 12 napot jelent. (1 képzési óra: 45 perc)

Képzésünk erősen gyakorlatorientált, minden képzési napon 3,5 óra jut coaching esetgyakorlatokra.

Képzési napok

Az intenzív képzést szombati napokon, a szuperintenzív képzést 3 egymás utáni héten hétfőtől csütörtökig, 10:00-18:00 óráig – online, a Zoomon – tartjuk.

Távoktatás

A távoktatásos képzés esetén az elméleti modulok tananyagait hetenként e-mailen küldjük meg, és 3 online képzési napon történő részvételt biztosítunk.

A távoktatásos képzéseknél – előzetes egyeztetés alapján – lehetőséget biztosítunk online konzultációra, a tananyagok otthoni tanulása során felmerült kérdések megválaszolására.

Vizsga

A coaching képzés szóbeli és írásbeli vizsgával zárul, melynek sikeres teljesítését követően állítjuk ki a Life Coach Képzés elvégzéséről a tanúsítványt.

Kik tartják a képzéseket?

A képzés vezetői

A tréninget dr. Rusznák Tamás egyetemi oktató, life és business coach irányítja, aki az ELTE kutatása szerint egyike a legismertebb magyarországi life coachoknak.

A képző szervezet vezetője, Rusznák Péter az International Association of Coaching (IAC) Magyar Tagozatának elnöke, az IAC világszervezet kincstárnoka (Treasurer), tagja az IAC felsővezetésének – Board of Governors – így a nemzetközi coaching vonatkozású információk a képzési résztvevők számára első kézből érkeznek. Intézményünk az IAC kizárólagos magyarországi partnere.

Trénereinkkel pedig – akik mind gyakorló coachok és nagy gyakorlattal rendelkező, tapasztalt trénerek – ide kattintva ismerkedhet meg.

 

Hol, hogyan lehet jelentkezni?

Jelentkezés:

Ha jelentkezni szeretne valamelyik képzésünkre, ezt kényelmesen megteheti az alábbi módok valamelyikén, de akár az ingyenes konzultáción, akár a szintén díjmentes bemutatón való részvételt követően is.

e-mailben: kapcsolat@acoach.hu

mobilon: 0630-442-7575 (Rusznák Péter), vagy

online jelentkezés: ide kattintva → Jelentkezési oldal

 

Képzési díj, kedvezmények, részletfizetés?

Képzési díjak

Mint ahogyan az egyes képzéseknél is feltüntetjük,

– a távoktatásos, 3 hónapos life coach képzés bruttó képzési díja 259.000,- Ft.

– az intenzív, 3 hónapos life coach képzés bruttó díja 349.000,- Ft,

– a szuperintenzív, 3 hetes life coach képzés bruttó dija 349.000,- Ft.

Kedvezmények

Mindegyik képzés esetén ugyanazok a kedvezmények járnak:

– a képzés indulásáig történő egyösszegű fizetés esetén 5% kedvezményt biztosítunk a képzés teljes díjából.  

– két együtt jelentkező résztvevő számára 10 % kedvezményt biztosítunk személyenként.

– a life coach képzés után a business coach képzés 50%-os kedvezménnyel végezhető el, mivel a két képzésben 50% a közös rész.

Kivételes extra kedvezmény:

Szeptember 15-éig történő egyösszegű fitetés esetén 15% kedvezményt biztosítunk az intenzív és a távoktatásos képzések esetén.

Díjmentes pótlás

A képzés során az esetleges hiányzások díjmentesen pótolhatók a szuperintenzív képzés napjain, hétfőtől csütörtökig vagy a készülő felvételek alapján.

Részletfizetés

Mindegyik life coach képzésünk esetén lehetőség van részletfizetésre a következők szerint:

A távoktatásos life coach képzés esetében az első részlet 50.000,- Ft., melyet a képzés indulásáig kérünk átutalni. Az intenzív és a szuperintenzív life coach képzés esetében az első részlet 80.000,- Ft., melyet a képzés indulásáig kérünk átutalni.

A fennmaradó rész kamatmentes részletek formájában a képzés végéig fizetendő.

A képzési díj befizetése banki átutalással történhet.

 

Elég-e ez a képzés az elinduláshoz?

A life coach alapképzés világszerte 120-130 óra.

Ez megfelelően felépített, jól struktúrált, gyakorlott trénerek által tartott képzés esetén, a tapasztalatok alapján elég arra, hogy a kompetencia-határok betartásával, a tanult elméleti ismeretek és a megszerzett gyakorlat alapján, sikeresen lehessen segíteni egyszerűbb coaching helyzetekben.

10 évvel és sok-sok csoporttal a hátunk mögött, no meg számos résztvevőnk visszajelzése alapján, kellő magabiztossággal állíthatjuk, hogy igen, ezzel a képzéssel biztonsággal el lehet kezdeni a coachingot.

Persze az is tény, hogy ez is egy olyan professzió, amelynek nem lehet abbahagyni sem a tanulását, sem a gyakorlását. Már csak azért sem, mert elengedhetelen hozzá a coach elég pontos és magas színvonalú önismerete, amely kitartó és türelmes munkával szerezhető meg.

 

Kap-e segítséget a képzés után is?

A képzés egy része közvetlenül segít az elindulásban. A képzés lezárását és a sikeres vizsgát követően pedig több módon is segítséget nyújtunk résztvevőink számára az elinduláshoz és a fejlődéshez.

Tesszük ezt egyrészt a zártkörű klubunk tematikus programjain, másrészt a gyakornoki programunk keretében.

Díjmenetes szupervíziót biztosítunk minden résztvevőnknek.

Jelentkezés itt

Csoportjaink létszáma max. 14 fő. Jellemző csoportlétszám: 8-10 fő. Ha szeretne még időben foglalni, ragadja meg a lehetőséget, és jelentkezzen most!

Regisztráció / Konzultáció

Ha érdekli a képzés, és szeretne még részletesebben tájékozódni, vegyen részt – ingyen, elköteleződés nélkül

 • a 30 perces, személyes online konzultációnkon, kérjük foglaljon időpontot!

Örömmel várjuk!

Amit még hozzátennénk

 Meggyőződésünk, hogy a proaktív life coach képzés 97%-os sikerességét a következő 3 összetevő biztosítja.

Ennek a 3 elemnek az konzekvens, szakszerű és személyre szabott alkalmazása elengedhetetlen ahhoz, hogy korszerű és megalapozott ismereteket kapjon úgy, hogy képes legyen azokat a gyakorlatban sikeresen alkalmazni.

#1. Megbízható

A Pro Bona Coaching & Training Center engedélyezett, bő 14 éves coach képzési múltra visszatekintő, gyakorló coachként és trénerként működő szakemberekkel dolgozó képzőhely, ismert és elismert vezetőkkel.

Résztvevőink igen jelentős hányada korábbi résztvevőink személyes ajánlására érkezik. De nemcsak erre vagyunk büszkék, hanem arra is, hogy a képzéseinket elvégzők közel a fele jelentkezik további képzéseinkre is.

A bizalom kinyilvánításának és a minőség elismerésének tartjuk a nemzetközi tagságokat épp úgy, mint azt, hogy visszatérően kapjuk a megkereséseket a média különböző szereplőitől is.

A bizalmat kevés dolog tudja jobban építeni, mint a személyes, korrekt kapcsolat. Ezért javasoljuk, hogy éljen az ingyenes, online konzultáció lehetőségével, és foglaljon rá időpontot!

#2. Gyakorlatorientált

Természetesen elengedhetetlenül fontosak a naprakész, megalapozott, pontos és struktúrált elméleti ismeretek. Ugyanakkor a coaching egy ízig-vérig gyakorlati fejlesztő / támogató módszer.

Ezért a képzés során különleges figyelmet fordítunk arra, hogy elég lehetőséget és megfelelő alapokat adjunk az egyéni gyakorláshoz, az elsajátított ismeretek közvetlen adaptálásához.

Tehát az összes képzési nap úgy épül fel, hogy mind a délelőtti, mind a délutáni elméleti blokkot 1-1 teljes coaching esetgyakorlat követi, minimum 75 perces időtartamban. A képzés résztvevői ezek során gyakorolhatják be a coaching konzultáció struktúrájának követését, a módszerek alkalmazását, stb. És, ha valaki még többet szeretne gyakorolni, lehet + személyes alkalmakat is venni.

#3. Rugalmas

Itt az ideje, hogy egy olyan life coach képzést találjon, amely rugalmasan alkalmazkodik az Ön lehetőségeihez és időbeosztásához.

Mi megteremtettük a lehetőségeket Ön pedig választhat, hogy online képzéseink közül (i) a távoktatásos, (ii) az intenzív (3 hónapos) vagy (iii) a szuperintenzív (3 hetes) képzést választja.

Természetesen a távoktatásos forma a legrugalmasabb, ez esetben még a 3 képzési napot is lehet módosítani, ha az ajánlott nap nem megfelelő. Ugyancsak egyénileg alakítható ki az online konzultációk időpontja is. Az elméleti blokkok anyagait pedig hetente küldjük, és mindenki szabadon oszthatja be, hogy mikor tanul. Végül, de nem utolsó sorban, a vizsga időpontját is interaktívan lehet rögzíteni.

Ha már el is döntötte, mert hisz a saját szemének, megérzéseinek, és nem közömbös mások véleménye sem, várjuk szeretettel a jelentkezését!

Mit mondanak a life coach képzés résztvevői?

w

„Nem egyszerű összehozni, hogy pl. ne zavarjanak a gyerekek. De mégis haladok a saját ütemem szerint, és így a tanulást is élvezem. Látom, hogy sokkal profibb módon fogok tudni támogatást nyújtani. Ráadásul önmagamról is sokat tanulok. Tehát szívből ajánlom a képzést másoknak is!”

M. I.
Győr

w

„Erika addig áradozott rólatok, amíg én is révettem magam, hogy nekifussak a képzésnek. Szerencsére nem volt semmi iskolás jellege. Amit pedig tanultam, azt tényleg bárhol használhatom, nemcsak a coaching során. Várom a következő klubestet, a múltkor alig akartunk eljönni a végén.”

H. É.
Budapest

w

„Persze nyilván más a hagyományos képzés, mint az online, de nekem most éppen kapóra jött, hogy nem kellett alkalmanként utazni.  Meg egészen rá is szoktunk az online-ra. Amit pedig kaptunk, azt éppen olyan jól tudom itt Ausztriában használni, mint bárhol a világban. Köszönöm!”

S. Zs.
Bécs