A következő csoport indul

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

ELISMERT, KOMPAKT, GYAKORLATORIENTÁLT COACH KÉPZÉST KERES?

BUSINESS COACH KÉPZÉS NYÁRON induló online jelenlétű csoportokkal

Tanuljon és gyakoroljon interaktívan, online! Bővítse tudását és fejlessze kompetenciáit egy professzionális, jó hangulatú tanfolyamon!

A döntéshez személyes, ingyenes konzultációt ajánlunk, amelyre itt foglalhat időpontot!

Intézményünk az IAC kizárólagos magyarországi partnere. További információk az IAC-ról a www.certifiedcoach.org weboldalon.

 

Itt is találkozhatott velünk:

Vezetni mindig kihívás

csak most nagyobb…

A business / executive coach képzéseinken résztvevők közel 2/3-a felső- vagy középvezető.

A business coaching módszereit, eszközeit ugyanis nemcsak a coachok, de a cégtulajdonosok-, vezetők-, HR-esek is igen nagy eredményességgel használják világszerte.

Mit, mikor, mennyiért

Augusztusban és szeptemberben összesen 6 – online, interaktív – business coach képzést indítunk, max. 14 fős csoportokkal:

távoktatásost (3 hónapon keresztül, hetenként küldött képzési anyagokkal, havonta egy (a képzés során összesen 3 kiscsoportos online képzési nappal, + havonkénti egyéni telefonos konzultációkkal) – a július 8-án indult képzéshez is lehet még csatlakozni az első online nap felvételről történő pótlásával. Ebben az esetben a felvétel megtekintése mellett szabadon választható egy másik online szombati nap júliusra. A későbbi kezdések: 2023. augusztus 12-én, majd szeptember 23-án (szombaton), bruttó díj: 299.000,- Ft., részletfizetési lehetőség. Az összesen 3 online alkalmon felül plusz napok vehetők bruttó 25.000,- Ft-os kedvezményes alkalmankénti díjon.

intenzívet, mely a távoktatásos képzéstől az online jelenlétű kiscsoportos alkalmak számában tér el (3 hónap alatt összesen 12 online képzési nap szombatonként 10-18 óra között, összesen 120 óra (egy képzési óra 45 perces) – kezdés 2023. augusztus 12-én, majd szeptember 23-án (szombaton), bruttó díj: 519.000,- Ft, részletfizetési lehetőség. Az esetleges hiányzások felvétel alapján pótolhatók; valamint

szuperintenzívet (3 hét alatt 12 képzési nap, hetente hétfőtől csütörtökig, 120 óra) – kezdés: 2023. augusztus 7-én , majd szeptember 4-én (hétfőn), bruttó díj: 519.000,- Ft, részletfizetési lehetőség. Az esetleges hiányzások felvétel alapján pótolhatók.

A bruttó díjak a képzés minden költségét és az online vizsga díját, valamint a magyar ill. angol nyelvű tanúsítvány kiállítását tartalmazzák. 

A további indulási időpontjainkat ide kattintva találja: Képzési Naptár!

Mi várja, ha továbbgörget

Tudjuk, hogy drága az ideje. Ezért szeretnénk megkönnyíteni a döntését.

A következőkben részletesen tájékoztatjuk a business és az executive coach képzéseinkről – olvasási idő 15 perc.

A jó áttekintés érdekében téma címeket lát, és ezekre kattintva éri el az azokhoz tartozó információkat.

Ha az informálódását szeretné személyesebbé, és hatékonyabbá tenni, egy ingyenes, 30 perces, online konzultációs lehetőséget is ajánlunk.

TÁVOKTATÁSOS, INTENZÍV VAGY SZUPERINTENZÍV BUSINESS COACH KÉPZÉSEINK – ONLINE –

AUGUSZTUS 7-én és 12-én, majd SZEPTEMBER 4-én és 23-án

INDULNAK

AUGUSZTUSI és SZEPTEMBERI – élő KÖZVETÍTÉSŰ, online – business coach képzéseink + 2 bónusz

Az Önt érdeklő részletes információkat az egyes címekre kattintva tudja elolvasni

Távoktatásos business coach képzés - július 8. (az első nap felvételről történő pótlásával), majd augusztus 12., később szeptember 23.

Távoktatásos csoportok augusztus 12-én, majd szeptember 23-án (szombati napokon) indulnak – havi egyszeri ONLINE jelenlétű (Zoom) képzési formában.

A július 8-án indult képzéshez is lehet még csatlakozni az első online nap felvételről történő pótlásával. Ebben az esetben a felvétel megtekintése mellett szabadon választható egy másik online szombati nap  júliusra.

A további csoportindulásokat ide kattintva találja: képzési naptár

A képzés

– 3 hónapos,

– hetenként egy levélben 2 tananyagot küldünk,

– minden hónapban egy nap kiscsoportos (a képzés során összesen 3), elméletet és gyakorlatot magában foglaló – online jelenlétű (Zoom) – konzultációra kerül sor, 10-18 óra között, (fél napok is választhatók), és

– havonta egy óra személyre szabott telefonos / online konzultációt is tartalmaz.

A képzés tematikája

Azonos minden business coach képzésünk, tehát úgy a távoktatásos, mint az intenzív (hagyományos tanrendű) képzések esetében. A tematikát ide kattintva találja!

Tananyagok

A tananyagokat heti rendszerességgel, e-mailen keresztül küldjük meg résztvevőinknek.

Konzultáció napok

Az alább jelzett időpontok rugalmasan más, szombati (vagy külön egyeztetés esetén, a szuperintenzív képzések alatt hétköznapi) napokra is cserélhetők.

Ajánlott (Zoom) konzultációs alkalmak az augusztusi csoportnak: augusztus 12., szeptember 16., október 14.  Az ajánlottól eltérő időpontok is választhatók!

A kiscsoportos konzultációk 10.00-órától 18.00-óráig tartanak, online (Zoom-on).

Az összesen 3 online alkalmon felül plusz napok vehetők bruttó 25.000,- Ft-os kedvezményes alkalmankénti díjon.

Vizsga

A tanultak ellenőrzése a képzést lezáró vizsgán, szóban (online szituációs gyakorlat) és írásban (online teszt) történik.

A vizsgát sikeresen teljesítők a business coach képzés elvégzéséről tanúsítványt kapnak.

Képzési díj

A képzés teljes díja: 299.000,- Ft.

(Tartalmazza a 24 tananyag elküldését (hetente egy levélben két tananyag), az összesen három kiscsoportos konzultációs napot, az Áfát, a vizsgadíjat és a tanúsítvány (magyar és angol nyelvű) kiállítását is.)

Részletfizetés

Lehetőség van részletfizetésre is.  Az első részlet (50.000,- Ft.) a tanfolyam megkezdéséig fizetendő, a fennmaradó részre a tanfolyam befejezéséig kamatmentes részletfizetés vehető igénybe.

Jelentkezés

E-mail: kapcsolat@acoach.hu

Telefonon: 0630-442-7575 (Rusznák Péter)

Online: Jelentezési oldal. ↓

Intenzív business coach képzés - 2023. augusztus 12., majd szeptember 23.

A képzés indulása

Az online jelenlétű (Zoom), interaktív gyakorlatokkal megvalósított, 120 órás, három hónapos, 12 szombati napon 10:00-től 18:00-ig tartó, intenzív képzésünk 2023. augusztus 12-én majd szeptember 23-án (szombaton) indul. 

A további csoportindulásokat ide kattitva találja: képzési naptár

Az intenzív Proaktív Business Coach képzés felépítése

A képzés tematikája azonos a 12 szombati napon megtartásra kerülő intenzív kurzus, a 3 egymást követő héten, heti 4 napon megtartott szuperintenzív és a távoktatásos képzés esetén. A képzés 3 modulból áll, a modulokat témakörök alkotják.

A 3 modul

1. A business és az executive coaching alapelvei, célkitűzései, felhasználási területei, a legfontosabb kihívások a szervezetekben. Pszichológiai és szervezetfejlesztési ismeretek, szervezeti kultúra, stratégiai vezetés, üzleti döntések, emberi erőforrás menedzsment, személyközi kommunikáció, társas befolyásolás, gazdaságpszichológia, szociálpszichológia, konfliktuskezelés, problémamegoldás, tudásmenedzsment.

2. A business coaching működési elve, a coaching során alkalmazott módszerek, technikák, a coach kulcskompetenciái. A beszélgetések struktúrája, a haladás mérésének eszközei és visszajelzései a folyamatban, önismeret, emberismeret, személyiség karbantartás: önfejlesztés, relaxáció, feltöltődés, szupervízió, a coach függetlensége, felelőssége, a coach, mint a döntési helyzetek megoldásának segítője, piaci-, jogi ismeretek.

3. Az egyéni-, a team-, a csoport- és projekt coaching, a vezető mint coach. A coaching módszertana, gyakorlati alkalmazási területei, personal-, life-, és team coaching, munka és magánélet konfliktusainak megoldása, a módszerek alkalmazása a vezetésben, mediáció, hatékony kommunikáció.

A részletes tematikát ide kattintva találja!

A business coach képzés főbb jellemzői

Az intenzív (és a szuperintenzív) Proaktív Business Coaching képzés kiscsoportos, maximális létszám: 14 fő, jellemző csoportlétszám: 8-10 fő.

A három hónapos intenzív, 12 alkalmas képzés oktatási napjai mindig szombatok.

Az egyes napokon a képzés 10:00 órától 18:00 óráig tart online jelenléttel (Zoom).

A képzést elvégzők – a sikeres elméleti (coaching eszközökre vonatkozó, gyakorlatias) és gyakorlati (coaching szituációs gyakorlat) vizsgát követően – Business Coach tanúsítványt kapnak.

A megszerzett tudás és elsajátított gyakorlati ismeretek birtokában felkészülten vállalhatnak business coachingot.

Vizsga

A vizsgára (melynek díját a képzési díj tartalmazza) több választható időpontot is biztosítunk.

A coaching képzés szóbeli (online coaching szituációs gyakorlat) és írásbeli (coaching eszközökre vonatkozó, gyakorlatias online) vizsgával zárul, melynek sikeres teljesítését követően állítjuk ki a Business Coach tanúsítványt.

A képzés végét követően díjmentes klubnapok és egyedi gyakornoki programunk is segíti a tanultak gyakorlati hasznosítását.

A képzés díja

A képzés teljes díja: 519.000,- Ft.

A képzés díja tartalmazza a 24 tananyag elküldését, a tizenkét kiscsoportos képzési napot, a vizsgadíjat és a tanúsítvány (magyar és angol nyelvű) kiállítását is.

Díjmentes pótlás: A képzés során az esetleges hiányzások díjmentesen pótolhatók a szuperintenzív képzés napjain, hétfőtől csütörtökig.

Kedvezmény: két együtt jelentkező résztvevő esetén személyenként 10 % kedvezményt biztosítunk.

Képzéseink egymásra építhetők: Business Coach képzésünk elvégzése után a Life Coach képzés 12 új tananyagot tartalmaz, a második képzés így hat hét alatt elvégezhető, a második tandíjból pedig 50 % kedvezményt biztosítunk.

Helyszín

Teljes egészében online folyik a képzés.

A budapesti oktatás eredeti helyszíne: Budapest I. kerület, Mészáros utca 10.

Jelentkezés

e-mailen: kapcsolat@acoach.hu

Telefonon: 0630-442-7575 (Rusznák Péter)

Online jelentkezés: Jelentkezési oldal 

Az ingyenes, 30 perces, online konzultációra ide kattintva tud időpontot foglalni!

Szuperintenzív business coach képzés - 2023. augusztus 7., majd szeptember 4.

A szuperintenzív business coach csoportok képzése 2023. augusztus 7-én, majd szeptember 4-én (hétfői napon) indul online (Zoom).

A további csoportindulásokat ide kattintva találja: képzési naptár

A képzést 3 héten keresztül, hetente négy napon, hétfőtől csütörtökig – oktatási naponként 10:00-18:00 óra közöttonline tartjuk, extra kiscsoportos (5-7 fős) formában, ami kiváló lehetőséget teremt az ismeretátadás és az esetgyakorlatok személyre szabására.

A résztvevők számára egyszerűen és könnyen elérhető interaktív online oktatótermi rendszerben folytatjuk a képzéseket, valós idejű szituációs gyakorlatokkal.

A tematikát ide kattintva találja!

A szuperintenzív business coach képzés

– jellemzőire,

– díjára,

– kedvezményeire és

– a vizsgára

vonatkozó feltételek megegyeznek az intenzív business coach képzés feltételeivel. Lásd feljebb, az intenzív business coach képzésnél↑

Jelentkezés:

e-mailen: kapcsolat@acoach.hu

mobilon: 0630-442-7575 (Rusznák Péter), vagy

Online jelentkezés: Jelentkezési oldal 

Az ingyenes, 30 perces, online konzultációra ide kattintva tud időpontot foglalni!

Intenzív executive coach képzés - 2023. szeptember 23.

A képzés indulása

 

Az online jelenlétű, interaktív, 160 órás, négy hónapos, 16 szombati napon 10:00-től 18:00-ig tartó, intenzív executive coach képzésünk 2023. szeptember 23-án (szombaton) indul. A 3 modulos Proaktív Business Coach képzéshez képest egy plusz 4. modult tartalmaz ez a képzés.

Az intenzív, üzleti tréning formájú felsővezetői coach képzésünk a 2013. évi felnőttképzési törvény szerint engedélyezett képzés. Engedély száma: 001591/2017/D003

A PRO BONA Kft., mint felnőttképzési intézmény felnőttképzési engedély száma: E-001591/2017

Kiknek ajánljuk?

Az executive – felsővezetői – coaching a cégek magas beosztású vezetői számára nyújt hatékony támogatást munkájuk során. Célja a személyes ügyfél és cége igényei, céljai mentén a jót még jobbá tenni.

A közös munka biztosítja a keretet a meglévő és elérhető lehetőségek és eszközök eredményes használatához. A személyre szabott egyéni fejlesztő folyamat üléseinek alkalmával az executive coach az ügyfele ismereteire, erősségeire, tapasztalataira építve, jó edzőként segít a vezetőnek – különösen – a következő, kiemelt területeken:

 • erősségei megtalálásában, alkalmazásában,
 • nehéz (konfliktusos, kockázatos stb.) döntései meghozatalában,
 • a konfliktusok és a stressz kezelésében,
 • a személyes – karrier – célok elérésében,
 • a csoportok, szervezeti egységek stb. támogatásában, motiválásában,
 • az asszertív kommunikáció erősítésében,
 • a vezetői hatékonyság növelésében.

Az intenzív Proaktív Executive Coach képzés felépítése

 

A képzés 4 modulból és összesen 32 témakörből áll.

A 4 modul

A részletes képzési tematika a következő blokkban található!

 

Megközelítésünk vezérmotívuma az eredményes coaching technikákat egységbe foglaló, pozitív visszacsatolásokra építő, az egyes feladatokat előretekintően megoldó proaktív szemlélet alkalmazása.

 

Az executive coach képzés főbb jellemzői

 

Az intenzív (és a szuperintenzív) Proaktív Executive Coaching képzés kiscsoportos, maximális létszám: 5 fő.

 

Célja, hogy a résztvevők elsajátítsák az üzleti- vezetői coaching során nélkülözhetetlen megközelítéseket és eszközöket. Az elmélet és gyakorlat szerves egységet alkot, a nagyszámú esetgyakorlat felkészíti a résztvevőket a tanult módszerek magabiztos alkalmazására, használatára.

Természetesen azoknak ajánljuk elsősorban a képzést, akik belső vagy külső executive- & business coach-ként szeretnének működni. De ajánljuk mindazoknak a közép- és felsővezetőknek is, akik munkájuk (vagy akár a magánéletük) során szeretnék alkalmazni a coaching eszközeit a személyes hatékonyságuk növelésére.

 

Trénerek

 

A coach képzés vezetője dr. Rusznák Tamás egyetemi oktató, az Állami Bankfelügyelet volt elnöke, aki több állami intézmény, pénzügyi-, energia ipari- stb. szervezet vezérigazgatója, vezérigazgató helyettese, ügyvezető igazgatója is volt az elmúlt évtizedek során.

A képzési intézmény vezetője, Rusznák Péter az International Association of Coaching (IAC) Magyar Tagozatának elnöke, egyben az IAC világszintű kincstárnokaként (Treasurer) volt tagja a nemzetközi szervezet felsővezetésének – IAC Board of Governors – is. Így a nemzetközi szintű, a coaching szakmát érintő információk első kézből érkeznek a résztvevők számára.

A trénerek maguk is gyakorlott coachok, több ezer tréning órával a hátuk mögött. Róluk ide kattintva talál információt!

 

Vizsga

 

A vizsgára (melynek díját a képzési díj tartalmazza) több választható időpontot is biztosítunk.

A coaching képzés szóbeli (online coaching szituációs gyakorlat) és írásbeli (coaching eszközökre vonatkozó, gyakorlatias online) vizsgával zárul.

A vizsgát sikeresen teljesítők Business Executive Coach tanúsítványt kapnak.

A képzés végét követően havonkénti díjmentes klubnapok és egyedi gyakornoki programunk is segíti a tanultak gyakorlati hasznosítását.

A képzés díja

 

A képzés teljes díja: 659.000,- Ft. (bruttó ár).

A képzés díja tartalmazza a 24 tananyag elküldését, a tizenkét kiscsoportos képzési napot, a vizsgadíjat és a tanúsítvány (magyar és angol nyelvű) kiállítását is.

Kamatmentes részletfizetés vehető igénybe. Az első részlet 200.000,- Ft., a további részleteket a képzés végéig kérjük megfizetni.

Díjmentes pótlás: A képzés során az esetleges hiányzások díjmentesen pótolhatók a szuperintenzív képzés napjain, hétfőtől csütörtökig.

Kedvezmény: két együtt jelentkező résztvevő számára személyenként 10 % kedvezményt biztosítunk.

Képzéseink egymásra építhetők: Executive Coach képzésünk elvégzése után a Life Coach képzés 12 új tananyagot tartalmaz, a második képzés így hat hét alatt elvégezhető, a második tandíjból pedig 50 % kedvezményt biztosítunk.

Helyszín

 

Teljesen online folyik a képzés.

Jelentkezés

e-mailen: kapcsolat@acoach.hu

Telefonon: 0630-442-7575 (Rusznák Péter)

Online jelentkezés: Jelentkezési oldal 

Az ingyenes konzultációra ide kattintva tud időpontot foglalni.

Szuperintenzív executive coach képzés - 2023. augusztus 7.

A Szuperintenzív Executive Coach Képzés 2023. augusztus 7-én indul.

A képzéseket 4 héten keresztül, hetente négy napon, hétfőtől csütörtökig – oktatási naponként 10:00-18:00 óra közötttartjuk, extra kiscsoportos (max. 5 fős) formában. Ez a képzés kiváló lehetőséget teremt az ismeretátadás és az esetgyakorlatok személyre szabására, a gyors és hatékony kompetencia-fejlesztésre.

A résztvevők számára egyszerűen és könnyen elérhető élő, interaktív online oktatótermi rendszerben folytatjuk a képzéseket, valós idejű szituációs gyakorlatokkal.

A szuperintenzív ececutive coach képzés

– tematikájára,

– jellemzőire,

– díjára,

– kedvezményeire és

– a vizsgára

vonatkozó feltételek megegyeznek az intenzív executive coach képzés feltételeivel. Lásd (eggyel) feljebb↑

Jelentkezés:

e-mailen: kapcsolat@acoach.hu

mobilon: 0630-442-7575 (Rusznák Péter), vagy

Online jelentkezés: Jelentkezési oldal 

Ingyenes, 30 perces online konzultációra ide kattintva tud időpontot foglalni!

2 BÓNUSZ a képzésekhez

Most 2 bónusz is jár a csomaghoz:

1.) A döntés kellő megalapozásához, az interaktív tájékozódáshoz 30 perces ingyenes – online – konzultáción vehet részt, amelyre időpontot foglalhat.

ÉS

2) A képzés megkezdéséig a teljes árat befizető résztvevő – 5% – díjkedvezményt kap a meghirdetett képzéseinkre!

Amit fontosnak tartunk

A következőkben megtalálja a leglényegesebb információkat. Ha kérdezni szeretne, kérjük, hívja oktatási vezetőnket, Rusznák Pétert a +36 30 442 7575 -as mobilszámon (H-Sz: 8:00 – 18:00), vagy foglaljon időpontot az ingyenes online konzultációra!

A tartalmakat (válaszokat) itt is az egyes címekre kattintva tudja elolvasni!

Kiből lesz (a) business / executive coach?

Ha azt nézzük, hogy világszerte leginkább kikből lesz nagy eséllyel business és/vagy executive coach, azt találjuk, hogy mindenekelőtt azokból, akik vezetőként már megmérettették magukat vagy  akik valamilyen segítő / fejlesztő foglalkozást végeznek. Tehát menedzserekből, HR-esekből, tanácsadókból, pszichológusokból, pszichoterapeutákból, stb.

De pl. közgazdászt, jogászt, marketingest, mérnököt és tanárt is találunk közöttük.  Színes a paletta.

 Hogy mi a közös bennük?

 

 • Energikusak, motiváltak és megoldás orientáltak.
 • Szeretnek tanulni, innovatívak és szívesen próbálnak ki új utakat, megoldásokat is.
 • Ismerik önmagukat, helyén kezelik a saját értékeiket.
 • Fontos számukra az eredményesség és a minőség.
 • Érdeklik őket az emberek, és szeretnek velük foglalkozni.
 • Empatikusak, figyelmesek, elfogadók.
 • Az emberek általában „megtalálják” őket, szívesen mondják el nekik a gondjaikat és figyelnek a szavukra.
Mit csinál egy business / executive coach?

 A business ill. az executive coach olyan középvezetőknek, felsővezetőknek segít

akik alapvetően jól és sikeresen szervezik az életüket, ám vannak olyan hirtelen jött vagy éppen hosszú idő óta visszatérő kihívásaik / feladataik / helyzeteik, amelyet nem tudnak elég jól megoldani.

Ezt a segítséget pedig úgy nyújtja a coach, hogy nem a „tutit” akarja megmondani, nem egy felső pozícióból akarja instruálni a vezetőt, és főként nem ad neki tanácsot.

Ehelyett egy kipróbált, világszerte sikeresen alkalmazott professzionális megközelítés- és keretrendszerben dolgozik, amelynek az „elég jó” megoldás van a fókuszában. Mármint az ügyfél (a coachee) és/vagy a cége (szervezete) számára elég jó megoldás.

A coach jó kérdésekkel segít az ügyfélnek más perspektívákból is megvizsgálnia a konkrét helyzetet, feladatot, amelyre hatékonyabb megoldást akar, és tudatosabbá tenni saját viselkedését, viszonyulását, stb.

A konzultáció során ezt követi annak a meghatározása, hogy mit szeretne a coachee, pontosan milyen célt (célokat) tűz maga elé.  Ha már tiszta a cél, könnyebb a következő lépést megtenni: a cél eléréséhez szükséges  utakat, lehetőségeket, eszközöket megkeresni.

A következő lépés egy akcióterv, a lépések sorrendje, az esetleg hiányzó eszközök, támogatások beszerzése, majd a terv tényleges végrehajtásának elkezdése. Ez a gyakorlatba való átültetés, a megvalósítás és ennek segítése a coaching egyik legnagyobb erőssége.

A „tesztelés” közben pedig lehetőség van az esetleges korrekciókra, sőt akár nagyobb irányváltásra is…

Ha pedig a „dolog” stabilan, sikeresen működik, búcsút vehet egymástól az ügyfél és a coach, a folyamatnak vége.

 

De mégis, kiknek (nem) való?

A business / executive coach képzés annak hasznos, aki pl.

– ismételten abban a helyzetben találja magát, hogy az emberek kiöntik neki a szívüket, beavatják gondjaikba és tannácsot kérnek tőle,

– szívesen segít másoknak, hogy hitelesebb, méltóbb, boldogabb életet élhessenek,

– empatikus, elfogadó, és a segítséget felajánlja, de nem akarja ráerőltetni másokra

– szeret és tud együttműködni, no meg tud örülni más sikerének.

Valószínűleg nem érdemes a képzést elvégezni annak, aki pl.

– kifejezetten nem szereti az embereket,

– ideges és feszült lesz az emberi gondoktól, problémáktól, kihívásoktól, vagy

– kizárólag a saját problémáit kívánja megoldani egyféle „önszereléssel”.

Miért érdemes éppen ezek közül a képzések közül választni?

Kizárólag tényeket írunk, az értékelést pedig Önre bízzuk.

 • A Pro Bona Coaching & Training Center több mint 10 éve képez business-, executive- és life coachokat, ezeken a képzéseken pedig több, mint 1100 fő végzett.
 • A hiteles tudományos eredményekre épülő, gyakorlatorientált, rendszeresen frissített képzési anyagaink az ICF (Nemzetközi Coach Szövetség) által meghatározott kompetenciák fejlesztését szolgálják.
 • Trénereink mögött, akik gyakorló coachok is, a coach képzésben több ezer tréning óra áll.
 • Nemcsak a ppt-ket, teszteket, a módszertanokat bocsátjuk a résztvevőink rendelkezésére, hanem az ajánlott irodalom és a módszertani eszközök  jelentős része is kedvezményesen szerezhető be nálunk.
 • Számos olyan kompetenciát fejlesztünk és használunk a képzés során, amely nemcsak a coaching során, de az élet bármely területén növeli a személyes hatékonyságot és javítja az életminőséget.
 • Minden képzési napont biztosítjuk a gyakorlás lehetőségét, de a képzés zárása után sem hagyjuk magukra a nálunk végzetteket.
 • Tematikus, havonkénti klubnapjainkon és a gyakornoki programunk keretében is lehetőséget adunk az új ismeretek szerzésére, valamint a korábbiak elmélyítésére.
 • Képzéseink résztvevői hosszú évek óta nemcsak a klubnapjainkon találkoznak rendszeresen, hanem közös (FB, Messenger stb.) csoportokat hoznak létre, köszönhetően annak a rendkívül elfogadó, érdeklődő, baráti és támogató légkörnek, ami a képzési napokat jellemzi.
 • Ami pedig az árakat illeti, a számok önmagukért beszélnek.
Mi a business coach képzés tematikája?

A tematika mindhárom képzési formánál, tehát a távoktatásnál, az intenzívnél és a szuperintenzívnél is azonos.

A business coach képzés tematikája 3 modulból áll, a modulok témakörökre tagolódnak.

 

A Proaktív Business Coach  képzés tematikája

 

Modul

 

Témakör Óraszám
1. A business és az executive coaching alapelvei, célkitűzései, felhasználási területei, a legfontosabb kihívások a szervezetekben Pszichológiai alapismeretek

6

 

 

Stresszkezelési ismeretek

 

 

4
 

Szervezetműködési alapismeretek

 

 

6
 

Konfliktuskezelési, tárgyalási ismeretek

 

 

4
 

Szervezetfejlesztés

 

 

6
 

Sikeres vezetői modellek

 

 

4
 

Hatalom, delegálás

 

 

6
 

Motiváció

 

 

4
2. A business coaching működési elve, a coaching során alkalmazott módszerek, technikák, a coach kulcskompetenciái Önismeret, önfejlesztés 6
 

Döntési modellek

 

 

4
 

Érzelmi és szociális intelligencia

 

 

6
 

A coaching értékesítése

 

 

4
 

Célkitűzés, célkövetés

 

 

6
 

Konfrontatív coaching

 

 

4
 

Értő figyelem, kérdezéstechnika

 

 

6
  DISC kérdőíves technika 4
3. Az egyéni-, a team-, a csoport- és projekt coaching, a vezető mint coach Life- és personal coaching 6
 

MBTI kérdőíves módszer

 

 

4
 

Team- és csoport coaching

 

 

6
 

Projektmenedzsment támogatása coaching eszközökkel

 

 

4
 

Munka/magánélet egyensúly

problémák megoldása

 

6
 

Akcióorientált coaching

 

 

4
 

Mediációs technikák

 

 

6
 

Kommunikáció fejlesztése

 

 

4

 

Mi az executive coach képzés tematikája?

A tematika mindkét képzési formánál, tehát a az intenzívnél és a szuperintenzívnél is azonos.

A business coach képzés tematikája 4 modulból áll, a modulok témakörökre tagolódnak.

 

A Proaktív Executiva  Coach  képzés tematikája

 

Modul

 

Témakör

Óraszám

1. A business és az executive coaching alapelvei, célkitűzései, felhasználási területei, a legfontosabb kihívások a szervezetekben

Pszichológiai alapismeretek

6

 

 

Stresszkezelési ismeretek

 

 

4

 

Szervezetműködési alapismeretek

 

 

6

 

Konfliktuskezelési, tárgyalási ismeretek

 

 

4

 

Szervezetfejlesztés

6

 

Sikeres vezetői modellek

 

 

4

 

Hatalom, delegálás

 

 

6

 

Motiváció

 

 

4

2. A business coaching működési elve, a coaching során alkalmazott módszerek, technikák, a coach kulcskompetenciái

Önismeret, önfejlesztés

6

 

Döntési modellek

 

 

4

 

Érzelmi és szociális intelligencia

6

 

A coaching értékesítése

4

 

Célkitűzés, célkövetés

 

 

6

 

Konfrontatív coaching

 

 

4

 

Értő figyelem, kérdezéstechnika

 

 

6

 

DISC kérdőíves technika

 

 

4

3. Az egyéni-, a team-, a csoport- és projekt coaching, a vezető mint coach

Life- és personal coaching

6

 

MBTI kérdőíves módszer

 

 

4

 

Team- és csoport coaching

 

 

6

 

Projektmenedzsment támogatása coaching eszközökkel

 

 

4

 

Munka/magánélet egyensúly

problémák megoldása

 

6

 

Akcióorientált coaching

 

 

4

 

Mediációs technikák

 

 

6

 

Kommunikáció fejlesztése

 

 

4

4. A felsővezetői coaching módszerei, technikái, a vezetői hatékonyság növelése.

Felsővezetői coaching

6

 

Asszertivitás fejlesztése

 

 

4

 

Karrier coaching

 

6

 

Döntési hatékonyság növelése

 

4

 

Női és férfi vezetés

 

 

6

 

Sikeres alkalmazkodás

 

 

4

 

A vezetői kiégés (burnout) elkerülése

 

 

6

 

A csoport támogatása

 

 

4

 

A business / executive coach képzések részletei?

A business / executive coach képzés főbb jellemzői

Proaktív szemléletű, integrált coaching.

Kiscsoportos képzés

Az intenzív life coach képzés kiscsoportos, a maximális létszám: 14 fő, jellemző csoportlétszám 8-9 fő.

A szuperintenzív life coach képzés extra kiscsoportos (max. 5 fős), ami még jobb lehetőséget teremt a szituációk és az ismeretátadás személyre szabására, az egyéni kompetencia-fejlesztésre.

Egy online képzési nap

Egy online képzési nap 10 órás, a 120 órás képzések esetében ez 12 napot jelent. (1 képzési óra: 45 perc)

Képzésünk erősen gyakorlatorientált, minden képzési napon 3,5 óra jut coaching esetgyakorlatokra.

Képzési napok

Az intenzív képzést szombati napokon, a szuperintenzív képzést 3 (az executive coach képzés esetén 4) egymás utáni héten hétfőtől csütörtökig, 10:00-18:00 óráig – online, a Zoomon – tartjuk.

Távoktatás

A távoktatásos business coach képzés esetén az elméleti modulok tananyagait hetenként e-mailen küldjük meg, és 3 online képzési napon történő részvételt biztosítunk.

A távoktatásos képzéseknél – előzetes egyeztetés alapján – havonként 1 alkalommal lehetőséget biztosítunk online konzultációra, a tananyagok otthoni tanulása során felmerült kérdések megválaszolására.

Vizsga

A business- és az executive coaching képzés szóbeli és írásbeli vizsgával zárul, melynek sikeres teljesítését követően állítjuk ki a Business vagy az Execitive & Business Coach Képzés elvégzéséről a tanúsítványt.

Kik tartják a képzéseket?

A képzés vezetői

A business & executive coach képzést dr. Rusznák Tamás egyetemi oktató, az Állami Bankfelügyelet volt elnöke irányítja, aki több állami intézmény, pénzügyi-, energia ipari- stb. szervezet vezérigazgatója, vezérigazgató helyettese, ügyvezető igazgatója is volt az elmúlt évtizedek során.

A képző szervezet vezetője, Rusznák Péter az International Association of Coaching (IAC) Magyar Tagozatának elnöke, az IAC felsővezetésének (Board of Governors) volt tagja (2012-2020). Így a nemzetközi coaching vonatkozású információk a képzési résztvevők számára első kézből érkeznek. Intézményünk az IAC kizárólagos magyarországi partnere.

Trénereinkkel pedig – akik mind gyakorló coachok és nagy gyakorlattal rendelkező, tapasztalt trénerek – ide kattintva ismerkedhet meg.

 

Hol, hogyan lehet jelentkezni?

Jelentkezés:

Ha jelentkezni szeretne valamelyik képzésünkre, ezt kényelmesen megteheti az alábbi módok valamelyikén, de akár az ingyenes online konzultáción, akár a szintén díjmentes online tájékoztató előadáson való részvételt követően is.

e-mailben: kapcsolat@acoach.hu

mobilon: 0630-442-7575 (Rusznák Péter), vagy

online jelentkezés: ide kattintva → Jelentkezési oldal

Képzési díj, kedvezmények, részletfizetés?

Képzési díjak

Mint ahogyan az egyes képzéseknél is feltüntetjük,

– a távoktatásos, 3 hónapos business coach képzés bruttó képzési díja 210.000,- Ft.

– az intenzív, 3 hónapos business coach képzés bruttó díja 430.000,- Ft,

– a szuperintenzív, 3 hetes business coach képzés bruttó dija 430.000,- Ft.

– az intenzív, 4 hónapos executive coach képzés bruttó díja 560.000,- Ft,

– a szuperintenzív, 4 hetes executive coach képzés bruttó dija 560.000,- Ft.

Kedvezmények

Mindegyik képzés esetén ugyanazok a kedvezmények járnak:

– az ingyenes bemutató előadáson való részvétel esetén -10.000,- Ft. a képzés díjából,  

– két együtt jelentkező résztvevő számára 10 % kedvezményt biztosítunk személyenként.

Díjmentes pótlás

A képzés során az esetleges hiányzások díjmentesen pótolhatók a szuperintenzív képzés napjain, hétfőtől csütörtökig.

Részletfizetés

Mindegyik coach képzésünk esetén lehetőség van részletfizetésre a következők szerint:

A távoktatásos business coach képzés esetében az első részlet 50.000,- Ft., A többi business vagy executive coach képzések esetén 80.000,- Ft., melyet a képzés indulásáig kérünk átutalni.

A fennmaradó rész kamatmentes részletek formájában a képzés megkezdésétől a képzés befejezéséig fizetendő.

A képzési díj befizetése banki átutalással történhet.

 

Elég-e ez a képzés az elinduláshoz?

A business / executive coach alapképzés világszerte 120-130 óra.

Ez megfelelően felépített, jól struktúrált, gyakorlott trénerek által tartott képzés esetén, a tapasztalatok alapján elég arra, hogy a kompetencia-határok betartásával, a tanult elméleti ismeretek és a megszerzett gyakorlat alapján sikeresen lehessen segíteni egyszerűbb coaching helyzetekben.

10 évvel és sok-sok csoporttal a hátunk mögött, no meg számos résztvevőnk visszajelzése alapján kellő magabiztossággal állíthatjuk, hogy igen, ezzel a képzéssel biztonsággal el lehet kezdeni a coachingot.

Persze az is tény, hogy ez is egy olyan professzió, amelynek nem lehet abbahagyni sem a tanulását, sem a gyakorlását. Már csak azért sem, mert elengedhetelen hozzá a coach elég pontos és magas színvonalú önismerete, amely kitartó és türelmes munkával szerezhető meg.

 

Kap-e segítséget a képzés után is?

A képzés egy része közvetlenül segít az elindulásban. A képzés lezárását és a sikeres vizsgát követően pedig több módon is segítséget nyújtunk résztvevőink számára az elinduláshoz és a fejlődéshez.

Tesszük ezt egyrészt a zártkörű klubunk havonkénti, tematikus programjain, másrészt a gyakornoki programunk keretében.

Jelentkezés itt

Csoportjaink létszáma max. 14 fő. Ha szeretne még időben foglalni, tegye meg most!

Regisztráció / Konzultáció

Ha érdekli a képzés, és szeretne még részletesebben tájékozódni, vegyen részt – ingyen, elköteleződés nélkül

 • a kb. 1,5 órás, online tájékoztatónkon, kérjük, regisztráljon, vagy
 • a 30 perces, személyes online konzultációnkon, kérjük foglaljon időpontot!

Örömmel várjuk!

Amit még hozzátennénk

Meggyőződésünk, hogy a proaktív business / executive coach képzés 97%-os sikerességét a következő 3 összetevő biztosítja.

Ennek a 3 elemnek az konzekvens, szakszerű és személyre szabott alkalmazása elengedhetetlen ahhoz, hogy korszerű és megalapozott ismereteket kapjon úgy, hogy képes legyen azokat a gyakorlatban sikeresen alkalmazni.

#1. Megbízható

A Pro Bona Coaching & Training Center engedélyezett, bő 14 éves coach képzési múltra visszatekintő, gyakorló coachként és trénerként működő szakemberekkel dolgozó képzőhely, ismert és elismert vezetőkkel.

Résztvevőink igen jelentős hányada korábbi résztvevőink személyes ajánlására érkezik. De nemcsak erre vagyunk büszkék, hanem arra is, hogy a képzéseinket elvégzők közel a fele jelentkezik további képzéseinkre is.

A bizalom kinyilvánításának és a minőség elismerésének tartjuk a nemzetközi tagságokat épp úgy, mint azt, hogy visszatérően kapjuk a megkereséseket a média különböző szereplőitől is.

A bizalmat kevés dolog tudja jobban építeni, mint a személyes, korrekt kapcsolat. Ezért javasoljuk, hogy éljen az ingyenes, online konzultáció lehetőségével, és foglaljon rá időpontot!

#2. Gyakorlatorientált

Természetesen elengedhetetlenül fontosak a naprakész, megalapozott, pontos és struktúrált elméleti ismeretek. Ugyanakkor a coaching egy ízig-vérig gyakorlati fejlesztő / támogató módszer.

Ezért a képzés során különleges figyelmet fordítunk arra, hogy elég lehetőséget és megfelelő alapokat adjunk az egyéni gyakorláshoz, az elsajátított ismeretek közvetlen adaptálásához, no meg az élményszerzéshez.

Tehát az összes képzési nap úgy épül fel, hogy mind a délelőtti, mind a délutáni elméleti blokkot 1-1 teljes coaching esetgyakorlat követi, minimum 75 perces időtartamban. A képzés résztvevői ezek során gyakorolhatják be a coaching konzultáció struktúrájának követését, a módszerek alkalmazását stb. És, ha valaki még többet szeretne gyakorolni, lehet + személyes alkalmakat is igénybevenni.

#3. Rugalmas

Itt az ideje, hogy egy olyan business / executive coach képzést találjon, amely rugalmasan alkalmazkodik az Ön lehetőségeihez és időbeosztásához.

Mi megteremtettük a lehetőségeket, Ön pedig választhat, hogy online képzéseink közül (i) a távoktatásos (3 hónapos), (ii) az intenzív (3 hónapos) vagy (iii) a szuperintenzív (3 hetes) képzést választja. Executive képzés esetén 4 hónapos vagy 4 hetes a képzés!

Természetesen a távoktatásos forma a legrugalmasabb, ez esetben még a 3 képzési napot is lehet módosítani, ha az ajánlott nap nem megfelelő. Ugyancsak egyénileg alakítható ki az online konzultációk időpontja is. Az elméleti blokkok anyagait pedig hetente küldjük, és mindenki szabadon oszthatja be, hogy mikor tanul. Végül, de nem utolsó sorban, a vizsga időpontját is interaktívan lehet rögzíteni.

Ha már el is döntötte, mert hisz a saját szemének, megérzéseinek, és nem közömbös mások tapasztalata sem, várjuk szeretettel a jelentkezését!

Mit mondanak a business coach képzés résztvevői?

w

„Most nem egyszerű összehozni, hogy pl. ne zavarjanak a gyerekek. De mégis haladok a saját ütemem szerint, és így a tanulást is élvezem. Látom, hogy professzionálisan fogok tudni vezetői támogatást nyújtani. Ráadásul önmagamról is sokat tanulok. Tehát szívből ajánlom a képzést másoknak is!”

M. I.
Győr

w

„Dénes addig beszélt rólatok, amíg én is révettem magam, hogy nekifussak a képzésnek. Szerencsére nem volt semmi iskolás jellege. Amit pedig tanultam, azt tényleg bárhol használhatom, nemcsak a coaching során. Várom a következő klubestet, a múltkor alig akartunk eljönni a végén.”

H. É.
Budapest

w

„Persze nyilván más a hagyományos képzés, mint az online, de nekem most éppen kapóra jött, hogy nem kellett alkalmanként utazni.  Meg egészen rá is szoktunk az online-ra. Amit pedig kaptunk, azt éppen olyan jól tudom itt Ausztriában használni, mint bárhol a világban. Köszönöm!”

S. Zs.
Bécs