Pro Bona Coaching & Training Center

fejlesztés, coaching, tréning

IAC

Tagjai vagyunk az International Association of Coaching (IAC) szervezetének.

International Association of Coaching

Coaching Blog

Proaktív Coaching

Tematikus oldalaink


Executive Coach képzés

 

Coachville

MemberCoach képzések arrow Life Coach képzés

Proaktív Life Coaching - Életviteli személyes fejlesztő képzés


Coaching képzésA legközelebbi három hónapos képzésünk 2020. április 18-án (szombaton) indul Budapesten.
A következő budapesti három hetes szuperintenzív Life Coach képzés 2020. április 6-án (azt követően 2020. május 11-én) kezdődik.
Győrben is indul három hónapos oktatásunk 2020. április 18-án.
 
A járvány alatt a Résztvevők számára elérhető online oktatótermi rendszerben folytatjuk a képzéseket, személyre szabott valós idejű szituációs gyakorlatokkal.
 
A képzés mindazok számára hasznos elméleti ismereteket és gyakorlati tudást ad, akik a coaching hatékony eszközeit szeretnék alkalmazni segítő, fejlesztő tevékenységük, munkájuk során, illetve a magánéletükben.
 

A Proaktív Life Coaching - Életviteli személyes fejlesztő képzés felnőttképzési engedély száma: 001591/2017/D002

A résztvevők a tanfolyam során elsajátított ismeretekre alapozott szimulációs life coaching esetgyakorlatokkal fejleszthetik új készségeiket.
 

A megszerzett készségek, kompetenciák együttese az élet számos területén hatékonyan felhasználható, úgy a konfliktus- és stressz kezelésre, illetve életvezetésbeli (személyes, párkapcsolati, családi) változtatások megvalósítására, mint az önfejlesztésre, az önreflexió erősítésére.

A tanfolyam célja: a szükséges ismeretek átadása, és a coach készségek (szemlélet, módszerek, elvek) elsajátításának biztosítása révén a résztvevők felkészítése a life coaching eszközeinek magabiztos használatára.

A Proaktív Life Coach képzés során megismertetjük a résztvevőket a coaching elméleti alapjaival, technikáival, eszközeivel, elveivel, valamint teljes folyamatával. A tanult módszerek elsajátítása és begyakorlása szituációs gyakorlatok során történik.
 
Life Coach képzésMinden képzési napon 3.5 óra jut esetgyakorlatokra, melyet coach végzettségű színművész kollégánk bevonásával tartunk, aki megjeleníti az ügyfeleket, így a résztvevőink a coach technikák begyakorlására fordíthatják a figyelmüket.
 
A tréninget dr. Rusznák Tamás egyetemi oktató, life és business coach irányítja, aki az ELTE kutatása szerint egyike a legismertebb magyarországi life coachoknak.
 
Az elmúlt 10 évben több mint 1100 life és business coachot képeztünk. 

A coaching képzés módszere: proaktív szemléletű coaching. Bővebben→


A Proaktív Life Coach képzés felépítése

A tanfolyam 3 modulból áll, a modulokat témakörök alkotják. Részletes képzési tematika ide kattintva érhető el. (Word dokumentum)

A 3 modul:

1. A life coaching alapelvei, célkitűzései, felhasználási területei, folyamata: A life coaching alapelvei, alkalmazási területei; A life coaching folyamata; Az egyéni és a társas öröm fokozása; Kreativitás és coaching; Átkeretezés; Erőszakmentes kommunikáció, asszertivitás.
 
2. A life coaching működési elvei, alkalmazott módszerek, technikák, eszközök, szükséges kulcskompetenciák: Pszichológiai alapismeretek; Célkitűzés, célkövetés; Mediációs technikák; Akcióorientált coaching; Önismeret, önfejlesztés; Konfrontatív coaching; Értő figyelem, kérdezéstechnika; Érzelmi és szociális intelligencia; Motiváció; Konfliktuskezelési ismeretek; Stresszkezelési ismeretek; A coaching értékesítése (etika, feladatkitűzés, szerződéskötés).

3. Személyes-, párkapcsolati-, családi-, és szülő-kamasz coaching: Személyes coaching; Párkapcsolati coaching; Családi coaching; Szülő - kamasz coaching; Proaktív coaching; Helyes táplálkozás és mozgás.
 
A képzési intézmény vezetője, Rusznák Péter az International Association of Coaching (IAC) Magyar Tagozatának elnöke, az IAC világszervezet kincstárnoka (Treasurer), tagja az IAC felsővezetésének - Board of Governors - így a nemzetközi coaching vonatkozású információk a képzési résztvevők számára első kézből érkeznek. Intézményünk az IAC magyarországi partnere.
 
 A Proaktív Life Coaching képzés kiscsoportos, maximális létszám: 14 fő, jellemző csoportlétszám: 8-10 fő.
A három hónapos 12 alkalmas képzés oktatási napjai szombatok.
Az egyes napokon az oktatás 10:00 órától 18:00 óráig tart.
 
A tanfolyam elvégzői – a sikeres elméleti (coaching eszközökre vonatkozó, gyakorlatias) és gyakorlati (coaching szituációs gyakorlat) vizsgát követően - Magyarországon és nemzetközileg is a legmagasabb szinten elismert Life Coach tanúsítványt kapnak.
 
A megszerzett tudás és elsajátított gyakorlati ismeretek birtokában felkészülten vállalhatnak life coachingot. A vizsgára (melynek díját a képzési díj tartalmazza) több választható időpontot is biztosítunk.
 
A képzés végét követően havonkénti díjmentes klubnapok és egyedi gyakornoki programunk is segíti a tanultak gyakorlati hasznosítását.  
 
A 2020. április 18-ai budapesti három hónapos oktatás napjainak listáját itt töltheti le.  
 
A 2020. április 18-ai győri három hónapos oktatás napjainak listáját itt töltheti le.  
 

A képzés teljes díja: 290.000,- Ft. (bruttó ár) A képzési díjra kamatmentes részletfizetés vehető igénybe.
(Az első részlet 80.000,- Ft, a fennmaradó részleteket a tanfolyam végéig kérjük megfizetni.)
Tartalmazza a 24 tananyag elküldését, a tizenkét kiscsoportos képzési napot, a vizsgadíjat és a tanúsítvány (magyar és angol nyelvű) kiállítását is.

Díjmentes pótlás: A képzés során az esetleges hiányzások díjmentesen pótolhatók a szuperintenzív képzés napjain, hétfőtől csütörtökig. 

Kedvezmény: két együtt jelentkező résztvevő számára személyenként 10 % kedvezményt biztosítunk.

A budapesti oktatás helyszíne: Budapest I. kerület, Mészáros utca 10. Térkép link

Jelentkezés és további részletek: e-mailen: kapcsolat@acoach.hu

Telefonon: 0630-442-7575 (Rusznák Péter)

Online jelentkezésJelentkezési oldal 

 
Képzéseink egymásra építhetők: Life Coach képzésünk elvégzése után a Business Coach képzés 12 új tananyagot tartalmaz, a második képzés így hat hét alatt elvégezhető, a második tandíjból pedig 50 % kedvezményt biztosítunk.
 
A nálunk végzett coachok és jelenlegi képzési résztvevőink számára havonkénti rendszerességgel tartunk ingyenes klubnapokat és szupervíziót.


 
Nyílt konzultációs alkalom
 
A járvány elmúlta után ismételten fogunk nyílt esteket tartani. 
 
Szuperintenzív Proaktív Life Coach - Életviteli személyes fejlesztő képzés

 

Három hetes Life Coach képzésünk hetente négy napon, hétfőtől csütörtökig - oktatási naponként 10:00-18:00 óra között - tart.  

Az áprilisi csoport képzési napjai 2020. április 6-ától április 23-áig tartanak. A második héten (Húsvét hétfő szabadon hagyásával) keddtől péntekig tart az oktatás.

A májusi csoport oktatása 2020. május 11-étől május 28-áig tart.  

A járvány alatt a Résztvevők számára elérhető online oktatótermi rendszerben folytatjuk a képzéseket, személyre szabott valós idejű szituációs gyakorlatokkal. 

A szuperintenzív képzést extra kiscsoportos (5-7 fős) formában tartjuk, ami kiváló lehetőséget teremt a szituációk és az ismeretátadás személyre szabására.

Az oktatás tematikája megegyezik a 12 szombati napon megtartásra kerülő tanfolyam tematikájával.lásd feljebb↑

Az oktatás helyszíne: Budapest I. kerület, Mészáros utca 10. Térkép link

A tanfolyam teljes díja: 290.000,- Ft., mely kamatmentes részletekben fizethető. (Az első részlet 80.000,- Ft., a fennmaradó részleteket a képzés végéig kérjük befizetni.) A tanfolyam díja tartalmazza a 24 tananyag elküldését, a tizenkét kiscsoportos képzési napot, a vizsgadíjat és a tanúsítvány - magyar és angol nyelvű - kiállítását is.

A coaching képzés szóbeli (coaching szituációs gyakorlat) és írásbeli (coaching eszközökre vonatkozó, gyakorlatias) vizsgával zárul, melynek sikeres teljesítését követően állítjuk ki a Life Coach tanúsítványt. A Magyarországon és nemzetközileg is a legmagasabb szinten elismert végzettség birtokában önállóan folytatható life coaching tevékenység. A vizsgára (melynek díját a képzési díj tartalmazza) több választható időpontot is biztosítunk.

A képzés végét követően havonkénti díjmentes klubnapok és egyedi gyakornoki programunk is segíti a tanultak gyakorlati hasznosítását. 

További információ és jelentkezés: e-mailen:  kapcsolat@acoach.hu vagy mobilon: 0630-442-7575 (Rusznák Péter)

Online jelentkezésJelentkezési oldal Távoktatásos Proaktív Life Coach képzés


A következő csoport 2020. április 25. (szombaton) indul.

A járvány alatt a Résztvevők számára elérhető online oktatótermi rendszerben folytatjuk a képzéseket, személyre szabott valós idejű szituációs gyakorlatokkal. 

A képzés 3 hónapos, ezalatt minden hónapban egy nap kiscsoportos, elméletet és gyakorlatot magában foglaló személyes konzultációt, illetve egy óra telefonos konzultációt tartalmaz.

A tanfolyam tematikája megegyezik a hagyományos tanrendű képzés tematikájával. Lásd itt >

A Távoktatásos Proaktív Life Coach képzés résztvevői megismerkednek a life coaching módszereivel, technikáival, amiket a kiscsoportos és személyes gyakorlatok során el is tudnak sajátítani.
A tanfolyam elvégzése
felruházza a hallgatókat azokkal az ismeretekkel, készségekkel, amelyekkel sikeresen vállalhatnak önállóan is life coaching üléseket.

A life coach képzés tananyagát ebben az oktatási formában heti rendszerességgel, e-mailen keresztül juttatjuk el hallgatóinknak. Kérésre – térítésmentesen – postai úton, nyomtatott formában is megküldjük az aktuális oktatási anyagot.

A tanultak ellenőrzése a képzést lezáró vizsgán, szóban (gyakorlat) és írásban (teszt) történik. (A vizsgadíjat a képzési díj tartalmazza.)

A vizsgát sikeresen teljesítők Life Coach tanúsítványt kapnak, mely az önálló life coaching tevékenység folytatására jogosítja fel a végzetteket.

A képzés teljes díja: 210.000,- Ft. Az első részlet (50.000,- Ft.) a tanfolyam megkezdéséig fizetendő, a fennmaradó részre a tanfolyam befejezéséig kamatmentes részletfizetés vehető igénybe. (Tartalmazza a 24 tananyag elküldését (hetente két tananyag), a három kiscsoportos konzultációs napot, az Áfát, a vizsgadíjat és a tanúsítvány (magyar és angol nyelvű) kiállítását is.)

A kiscsoportos konzultációk eredeti helyszíne: Budapest I. kerület, Mészáros utca 10., IV. emelet 5. Térkép link és II. kerület, Fő utca 75. (utcai bejáratú helyszín) Térkép link

A 2020. április 25-ei csoport ajánlott online tréning jellegű kiscsoportos konzultációs napjai: április 25., május 16., június 6. Igény esetén egyénileg rugalmasan más szombati (vagy külön egyeztetés esetén a szuperintenzív képzések alatt hétköznapi) napokra is cserélhetők az időpontok!

A kiscsoportos konzultációk 10.00-órától 18.00-óráig tartanak.


Jelentkezés: kapcsolat@acoach.hu

Telefon: 0630-442-7575 (Rusznák Péter)

Online jelentkezésJelentkezési oldal  


 
 
Joomla Templates by Joomlashack