Pro Bona Coaching & Training Center

fejlesztés, coaching, tréning

Coach képzések arrow Life Coach képzés

Proaktív Life Coaching - Életviteli személyes fejlesztő képzés


Pro Bona CoachingA legközelebbi három hónapos képzésünk 2019. január 19-én (szombaton) indul Budapesten.
A következő budapesti három hetes szuperintenzív Life Coach képzés 2019. január 14-én (azt követően 2019. február 11-én) kezdődik.

A képzés mindazok számára hasznos elméleti ismereteket és gyakorlati tudást ad, akik a coaching hatékony eszközeit szeretnék alkalmazni segítő, fejlesztő tevékenységük, munkájuk során, illetve a magánéletükben.
 

A Proaktív Life Coaching - Életviteli személyes fejlesztő képzés felnőttképzési engedély száma: 001591/2017/D002

A résztvevők a tanfolyam során elsajátított ismeretekre alapozott szimulációs life coaching esetgyakorlatokkal fejleszthetik új készségeiket.
 

A megszerzett készségek, kompetenciák együttese az élet számos területén hatékonyan felhasználható, úgy a konfliktus- és stressz kezelésre, illetve életvezetésbeli (személyes, párkapcsolati, családi) változtatások megvalósítására, mint az önfejlesztésre, az önreflexió erősítésére.

A tanfolyam célja: a szükséges ismeretek átadása, és a coach készségek (szemlélet, módszerek, elvek) elsajátításának biztosítása révén a résztvevők felkészítése a life coaching eszközeinek magabiztos használatára.

A Proaktív Life Coach képzés során megismertetjük a résztvevőket a coaching elméleti alapjaival, technikáival, eszközeivel, elveivel, valamint teljes folyamatával. A tanult módszerek elsajátítása és begyakorlása szituációs gyakorlatok során történik.
 
Life Coach képzésMinden képzési napon 3.5 óra jut esetgyakorlatokra, melyet coach végzettségű színművész kollégánk bevonásával tartunk, aki megjeleníti az ügyfeleket, így a résztvevőink a coach technikák begyakorlására fordíthatják a figyelmüket.
 
A tréninget dr. Rusznák Tamás egyetemi oktató, life és business coach irányítja, aki az ELTE kutatása szerint egyike a legismertebb magyarországi life coachoknak.

A coaching képzés módszere: proaktív szemléletű coaching. Bővebben→


A Proaktív Life Coach képzés felépítése

A tanfolyam 3 modulból áll, a modulokat témakörök alkotják. Részletes képzési tematika ide kattintva érhető el. (Word dokumentum)

A 3 modul:

1. A life coaching alapelvei, célkitűzései, felhasználási területei, folyamata: A life coaching alapelvei, alkalmazási területei; A life coaching folyamata; Az egyéni és a társas öröm fokozása; Kreativitás és coaching; Átkeretezés; Erőszakmentes kommunikáció, asszertivitás.
 
2. A life coaching működési elvei, alkalmazott módszerek, technikák, eszközök, szükséges kulcskompetenciák: Pszichológiai alapismeretek; Célkitűzés, célkövetés; Mediációs technikák; Akcióorientált coaching; Önismeret, önfejlesztés; Konfrontatív coaching; Értő figyelem, kérdezéstechnika; Érzelmi és szociális intelligencia; Motiváció; Konfliktuskezelési ismeretek; Stresszkezelési ismeretek; A coaching értékesítése (etika, feladatkitűzés, szerződéskötés).

3. Személyes-, párkapcsolati-, családi-, és szülő-kamasz coaching: Személyes coaching; Párkapcsolati coaching; Családi coaching; Szülő - kamasz coaching; Proaktív coaching; Helyes táplálkozás és mozgás.
 
A képzési intézmény vezetője, Rusznák Péter az International Association of Coaching (IAC) Magyar Tagozatának elnöke, az IAC világszervezet kincstárnoka (Treasurer), tagja az IAC felsővezetésének - Board of Governors - így a nemzetközi coaching vonatkozású információk a képzési résztvevők számára első kézből érkeznek. Intézményünk az IAC magyarországi partnere.
 
 A Proaktív Life Coaching képzés kiscsoportos, maximális létszám: 14 fő, jellemző csoportlétszám: 8-10 fő.
A három hónapos 12 alkalmas képzés oktatási napjai szombatok.
Az egyes napokon az oktatás 10:00 órától 18:00 óráig tart.
 
A tanfolyam elvégzői – a sikeres elméleti (coaching eszközökre vonatkozó, gyakorlatias) és gyakorlati (coaching szituációs gyakorlat) vizsgát követően - Magyarországon és nemzetközileg is a legmagasabb szinten elismert Life Coach tanúsítványt kapnak.
 
A megszerzett tudás és elsajátított gyakorlati ismeretek birtokában felkészülten vállalhatnak life coachingot. A vizsgára (melynek díját a képzési díj tartalmazza) több választható időpontot is biztosítunk.
 
A képzés végét követően havonkénti díjmentes klubnapok és egyedi gyakornoki programunk is segíti a tanultak gyakorlati hasznosítását.  
 
A 2019. január 19-ei budapesti három hónapos oktatás napjainak listáját itt töltheti le. 
 

A képzés teljes díja: 290.000,- Ft. (bruttó ár) A képzési díjra kamatmentes részletfizetés vehető igénybe.
(Az első részlet 80.000,- Ft, a fennmaradó részleteket a tanfolyam végéig kérjük megfizetni.)
Tartalmazza a 24 tananyag elküldését, a tizenkét kiscsoportos képzési napot, a vizsgadíjat és a tanúsítvány (magyar és angol nyelvű) kiállítását is.

Díjmentes pótlás: A képzés során az esetleges hiányzások díjmentesen pótolhatók a szuperintenzív képzés napjain, hétfőtől csütörtökig. 

Kedvezmény: két együtt jelentkező résztvevő számára személyenként 10 % kedvezményt biztosítunk.

A budapesti oktatás helyszíne: Budapest I. kerület, Mészáros utca 10. Térkép link

Jelentkezés és további részletek: e-mailen: kapcsolat@acoach.hu

Telefonon: 0630-442-7575 (Rusznák Péter)

Online jelentkezésJelentkezési oldal 

 
Képzéseink egymásra építhetők: Life Coach képzésünk elvégzése után a Business Coach képzés 12 új tananyagot tartalmaz, a második képzés így hat hét alatt elvégezhető, a második tandíjból pedig 50 % kedvezményt biztosítunk.
 
A nálunk végzett coachok és jelenlegi képzési résztvevőink számára havonkénti rendszerességgel tartunk ingyenes klubnapokat és szupervíziót.


 
Nyílt konzultációs alkalom
 
November 29-én (csütörtökön), majd december 7-én (pénteken) este 18:30-20:00 között díjmentes nyílt konzultációs estet tartunk a képzési helyszínen: Budapest I. kerület, Mészáros utca 10. szám alatt. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
A fenti konzultációs időpontokon kívül egyéni konzultáció is kérhető.
 

Előzetes jelentkezés szükséges! Jelentkezni lehet: kapcsolat@acoach.hu e-mail címen, vagy a 0630-442-7575-ös mobilszámon. (Rusznák Péter)

 
Szuperintenzív Proaktív Life Coach - Életviteli személyes fejlesztő képzés

 

Három hetes Life Coach képzésünk hetente négy napon, hétfőtől csütörtökig - oktatási naponként 10:00-18:00 óra között - tart.    

A januári csoport oktatása 2019. január 14-étől január 31-éig tart.  

februári csoport képzési napjai 2019február 11-étől február 28-áig tartanak. 

A szuperintenzív képzést extra kiscsoportos (5-7 fős) formában tartjuk, ami kiváló lehetőséget teremt a szituációk és az ismeretátadás személyre szabására.

Az oktatás tematikája megegyezik a 12 szombati napon megtartásra kerülő tanfolyam tematikájával.lásd feljebb↑

Az oktatás helyszíne: Budapest I. kerület, Mészáros utca 10. Térkép link

A tanfolyam teljes díja: 290.000,- Ft., mely kamatmentes részletekben fizethető. (Az első részlet 80.000,- Ft., a fennmaradó részleteket a képzés végéig kérjük befizetni.) A tanfolyam díja tartalmazza a 24 tananyag elküldését, a tizenkét kiscsoportos képzési napot, a vizsgadíjat és a tanúsítvány - magyar és angol nyelvű - kiállítását is.

A coaching képzés szóbeli (coaching szituációs gyakorlat) és írásbeli (coaching eszközökre vonatkozó, gyakorlatias) vizsgával zárul, melynek sikeres teljesítését követően állítjuk ki a Life Coach tanúsítványt. A Magyarországon és nemzetközileg is a legmagasabb szinten elismert végzettség birtokában önállóan folytatható life coaching tevékenység. A vizsgára (melynek díját a képzési díj tartalmazza) több választható időpontot is biztosítunk.

A képzés végét követően havonkénti díjmentes klubnapok és egyedi gyakornoki programunk is segíti a tanultak gyakorlati hasznosítását. 

További információ és jelentkezés: e-mailen:  kapcsolat@acoach.hu vagy mobilon: 0630-442-7575 (Rusznák Péter)

Online jelentkezésJelentkezési oldal Távoktatásos Proaktív Life Coach képzés


A következő csoport 2018. december 8-án (szombaton) indul. 

A képzés 3 hónapos, ezalatt minden hónapban egy nap kiscsoportos, elméletet és gyakorlatot magában foglaló személyes konzultációt, illetve egy óra telefonos konzultációt tartalmaz.

A tanfolyam tematikája megegyezik a hagyományos tanrendű képzés tematikájával. Lásd itt >

A Távoktatásos Proaktív Life Coach képzés résztvevői megismerkednek a life coaching módszereivel, technikáival, amiket a kiscsoportos és személyes gyakorlatok során el is tudnak sajátítani.
A tanfolyam elvégzése
felruházza a hallgatókat azokkal az ismeretekkel, készségekkel, amelyekkel sikeresen vállalhatnak önállóan is life coaching üléseket.

A life coach képzés tananyagát ebben az oktatási formában heti rendszerességgel, e-mailen keresztül juttatjuk el hallgatóinknak. Kérésre – térítésmentesen – postai úton, nyomtatott formában is megküldjük az aktuális oktatási anyagot.

A tanultak ellenőrzése a képzést lezáró vizsgán, szóban (gyakorlat) és írásban (teszt) történik. (A vizsgadíjat a képzési díj tartalmazza.)

A vizsgát sikeresen teljesítők Life Coach tanúsítványt kapnak, mely az önálló life coaching tevékenység folytatására jogosítja fel a végzetteket.

A képzés teljes díja: 210.000,- Ft. Az első részlet (50.000,- Ft.) a tanfolyam megkezdéséig fizetendő, a fennmaradó részre a tanfolyam befejezéséig kamatmentes részletfizetés vehető igénybe. (Tartalmazza a 24 tananyag elküldését (hetente két tananyag), a három kiscsoportos konzultációs napot, az Áfát, a vizsgadíjat és a tanúsítvány (magyar és angol nyelvű) kiállítását is.)

A kiscsoportos konzultációk helyszíne: Budapest I. kerület, Mészáros utca 10., IV. emelet 5. Térkép link

A december 8-ai csoport ajánlott konzultációs napjai: december 8., január 12., február 9. Igény esetén egyénileg rugalmasan más szombati (vagy külön egyeztetés esetén hétköznapi) napokra is cserélhetők az időpontok!

A kiscsoportos konzultációk 10.00-órától 18.00-óráig tartanak.


Jelentkezés: kapcsolat@acoach.hu

Telefon: 0630-442-7575 (Rusznák Péter)

Online jelentkezésJelentkezési oldal  


 
 
Joomla Templates by Joomlashack